👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tych złapali. A skoro coś tu wypisujesz tzn, że jeszcze jesteś na wolności. Poza tym zgadam się z eniiim

Kuklinski był zabójcą dla mafii a tylko przy okazji lubił swoją robotę

to jest to... uczysz się w zawodzie, pracujesz jak lubisz... chcialbym znalezc jakas fajna prace... masarzysta, garbarz, grabarz, nekrofil...

Harold Shipman był lekarzem;]
facet.interia.pl/news/prawdziwy-doktor-smierc,933839
facet.interia.pl/news/prawdziwy-doktor-smierc,933839
u nas w Polsce to takie bezmózgie pokraki z tych zabójców, że kurde nawet dyszki nie potrafią skompletować

dbq2607 napisał/a:
u nas w Polsce to takie bezmózgie pokraki z tych zabójców, że kurde nawet dyszki nie potrafią skompletować
pl.wikipedia.org/wiki/Leszek_Pękalski
Poczytaj zanim się wypowiesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie