👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
- Czym się różni pizza od bułgarskiej prostytutki?
- Pizzę można zamówić bez grzybów.
- Pizzę można zamówić bez grzybów.

@BongMan Ciasto na pizze jest robione na drozdzach debilu. Drozdze to grzyby.

Seks jest jak pizza:
Jeśli jest dobra to jest dobra,
jeśli jest zła to nadal jest dobra
Jeśli jest dobra to jest dobra,
jeśli jest zła to nadal jest dobra

NieLubjeLudzji napisał/a:
Za 20 zł spokojnie możesz kupić dwie zajebiste Guseppe, ale co ty możesz wiedzieć- pewnie też nigdy nie r🤬ałeś

NieLubjeLudzji napisał/a:
Zgrywasz się i próbujesz być mądry, czy naprawdę nie kumasz, że chodzi o dodatki do pizzy?

Sex jest jak pizza:
Jak jest dobry to jest zajebiście, a jak kiepski to i tak fajnie.
Jak jest dobry to jest zajebiście, a jak kiepski to i tak fajnie.
ja też kurew podwoziłem kiedyś i mówie " paliwo drogie a we dwoje więcej pali to sie musisz odwdzięczyć" a ona "rabat ci dam 50 ziko lód ciepły"
to ja jebe taki interes
to ja jebe taki interes
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec
@NieLubjeLudzji
Debilu ciasto na pizze niekoniecznie musi być z drożdżami.
Debilu ciasto na pizze niekoniecznie musi być z drożdżami.

Nieprawda. W przypadku pizzy można znaleźć promocje, że dobra wyjdzie za mniej niż 20. No chyba że ma się wysublimowany, jaśniepański gust.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie