Wolę 1000 razy skoki oglądać niż tuska i jego ferajnę...
podpis użytkownika
Szacunek jest jak wp🤬l, jeśli zasłużyłeś nie musisz o niego prosićMożna oglądać skoki bo to jedna z nielicznych dyscyplin sportowych z jakich możemy być dumni, gdzie Ci sportowcy robią to z pasji, miłości, widać u nich radość z każdej oddanej próby, a nie dla tylko dla pieniędzy....
Bierzmy z takich ludzi przykład, a nie wszyscy ślepo zapatrzeni w piłkę nożną gdzie po boisku biegają wystylizowane c🤬ki... nauczone zbierać grube miliony za to że będzie biegał przez 90minut po boisku...
Jeden z niewielu żyjących polaków którego warto oglądać i podziwiać więc zbędne komentarze proszę sobie darować.
Wolę 1000 razy skoki oglądać niż tuska i jego ferajnę...
Musisz mieć ładnie nasrane skoro nawet pod filmikiem z sukcesami polskich sportowców wylatujesz z polityką. Co mnie k🤬a obchodzi twoje nastawienie do Tuska? Do typowego internetowego napinactwa brakuje jeszcze tylko czegoś w stylu "nożna jest dla ciot, czemu to sport narodowy!?@!!#11one"

podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori
podpis użytkownika
"Mówisz na mnie pener? To jest moje drugie imię, wydziabane mam na szyi to ty tępy sk🤬ysynie!"Wątpię, abyś dobrze k🤬a wpisał adres strony. SADISTIC.PL, a nie jakieś pseudosportowe ścierwo
Do kogo pijesz?

Ziobro (2:37) ale się szczerze chłopak cieszy. Najpierw się ucieszył, ze szczęścia prawie się wyj🤬 następnie nie wiedział co się k🤬a dzieje i poszedł z ryczem, ciesząc bułę do widowni
![]()
Najwidoczniej do niego jeszcze nie dotarło, że wygrał

podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori

@Piooner
Można oglądać skoki bo to jedna z nielicznych dyscyplin sportowych z jakich możemy być dumni, gdzie Ci sportowcy robią to z pasji, miłości, widać u nich radość z każdej oddanej próby, a nie dla tylko dla pieniędzy....
Bierzmy z takich ludzi przykład, a nie wszyscy ślepo zapatrzeni w piłkę nożną gdzie po boisku biegają wystylizowane c🤬ki... nauczone zbierać grube miliony za to że będzie biegał przez 90minut po boisku...
Tak jest... z pasji i miłości, nie dla pieniędzy...

U piłkarzy za to nie widać radości po strzelanych golach, wygranych meczach, po zdobywanych trofeach. Oni tylko wszystko dla pieniędzy... . Dobre masz rozumowanie

Ludzi, którzy nie rozumieją co to znaczy wygrana nad największym rywalem i śmianie się takiemu w twarz odsyłam do oglądania skoków. Tam są rzeczywiście ogromne emocje...

I mimo wszystko Kamilowi gratuluje zwycięstwa w pucharze świata i medali olimpijskich!