ochoo... parcie na ekran... k🤬a mać.. przykro patrzeć na tych z🤬bów co własną rękę zjedzą dla 5 minut sławy...
Nie oglądałem do końca, właśnie zjadłem śniadanie, a to co było potem to raczej nie pomogłoby mi w trawieniu

Od poniedziałku sadistic przeżywa drugą młodość. Coraz wiecej dobrych materiałów
Juz znudziła mnie zawalona poczekalnia gównianymi wypadkami drogowymi z miejskiego monitoringu od fantastiko i te jego zj🤬e opisy..

ja p🤬le sk🤬ialy spermojad na wizji udający blender
podpis użytkownika
forza nostra legge
HAL9000/2 napisał/a:
spoko miałem kiedyś piesa, który żarł do oporu i czasem gdy mu się ulewało, to zżerał to z powrotem, żeby się nie zmarnowało, ale owoców to żreć nie chciał, ale to było jeszcze przed czasamy fuckbookaochoo... parcie na ekran... k🤬a mać.. przykro patrzeć na tych z🤬bów co własną rękę zjedzą dla 5 minut sławy...

Nie oglądam
Za dużo się Jackassów naoglądałem, żeby nie wiedzieć co będzie potem...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."

Za dużo się Jackassów naoglądałem, żeby nie wiedzieć co będzie potem...
podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."

Ja tez nie obejrzalem gdyz wiedzialem co sie stanie.
Po co ona ten sloik na koncu tez jadla
Po co ona ten sloik na koncu tez jadla

Widząc słoik miałem nadzieję na coś innego. A tu taki lajcik, zawód jak nic.
HAL9000/2 napisał/a:
ochoo... parcie na ekran... k🤬a mać.. przykro patrzeć na tych z🤬bów co własną rękę zjedzą dla 5 minut sławy...
Jakby miała parcie, to by zwyczajnie pokazała cycki. A tu odważnie i z pomysłem!
Tak oto wygląda wrzask o atencję.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

nie wiem czy pamiętacie CKY jak Jackassi zaczynali w latach 90tych i tam juz Steve-o robil placek nawp🤬lał sie jajek i warzyw , wyrzygał to i upiekł i znowu zjadł