Oto przykład w jaki sposób nadzwyczajna kasta traktuje poszkodowanych. Akcja od 0:25
Jak było to do pieca razem z tą sędzią.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-07-23, 20:03
konto usunięte
2017-07-23, 20:24
A co na to ojciec mateusz?
konto usunięte
2017-07-23, 20:38
Niezwyciężony, Żeś się uparł zresztą sam fakt tego co wymieniłeś wskazują właśnie na to, że potrzeba o wiele więcej śmigłowców a ponadto różnych a nie jednego przepłaconego co ma być do wszystkiego.
Co do zakupów wojskowych uważam, że jeżeli do końca roku nie zaczną czegoś konkretnie realizować to są skończonymi idiotami.
Mam wrażenie, że nie czytasz ze zrozumieniem tego co piszę, wrzucasz te same puste hasełka byle by szły z pieśnią jedynej słusznej partii czyniąc z siebie trybika nie dostrzegającego, że poprzedni tak samo cię dymał jak i obecni i zapewne następni i dlatego mam nadzieje, że będą się na różnych zmieniać, żeby można było cokolwiek oceniać
konto usunięte
2017-07-23, 20:58
A ja tam nic o POKRZYWDZONYM nie słyszałem. Pani Sędzia powiedziała, że uznaje za prawidłowo wezwanych OSKARŻONYCH i ŚWIADKA. Nie słyszałem tam słowa POKRZYWDZONY. A jeśli w ten sposób Pani Sędzia traktuje OSKARŻONEGO czyli SPRAWCĘ, BANDYTĘ, itp. to ja nic przeciwko nie mam, ba - PIWKO dla tej Pani.
ale mu powiedziała. Szok.
konto usunięte
2017-07-23, 21:10
@mygyry Tu nie chodzi o jedyną słuszną partię
To jest zdjęcie z ćwiczeń jednostki do której trafię w razie wojenki
Po prostu wolał bym latać wtedy caracalem niż sparciałym Mi8 starszym ode mnie
mazutor napisał/a:
A jeśli w ten sposób Pani Sędzia traktuje OSKARŻONEGO czyli SPRAWCĘ, BANDYTĘ, itp. to ja nic przeciwko nie mam, ba - PIWKO dla tej Pani.
Jesteś debilem jeśli oskarżony to dla Ciebie to samo co sprawca.
Niezwyciężony, Czytasz co ja pisze, czy już masz gotowe posty, które wrzucasz pod danym hasłem?
konto usunięte
2017-07-23, 21:20
konto usunięte
2017-07-23, 21:23
@up
Czyli uważasz, że nie ma możliwości by sąd uznal niewinnego za winnego?
Dyskutować z tobą nie będę ale podoba mi się twoja wiara w polski wymiar sprawiedliwości.