👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Drapula nie bój żaby, taka sp🤬olina umysłowo/życiowa przedzej czy pozniej doigra się .
Poprzedni komentujący jak widać mają zajebiste poczucie humoru. Ode mnie gość ma kratkę piwa
Leginsy, damski śmiech, pogarda dla ludzi pracujących na chleb i ucieczka. Tak, to typowy lewicowiec.
Oby c🤬j musiał zarabiać na chleb nie śpiewając czy grając na ulicy ale żebrząc bo brak talentu i doświadczenia jakiegokolwiek w pracy.
Przepraszam za nieskładność ale mnie wk🤬ił złamas
Przepraszam za nieskładność ale mnie wk🤬ił złamas

Widze na forum duze obuzenie. To jest sadistic a nie kolko rozancowe. A propo filmu- w h🤬ja cięcie tez zajecie
zdrowy chłop zamiast do roboty iść to będzie męczył bułe na gitarze .Stanie ci taki pod oknem i gw🤬ci muze tylko wrządkiem oblać dobrze grajkowi.
@up a co to jest wrządek? Ustawić wszystkich grajków w rządku i oblać ?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie