👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

EPJ79NR - co za z🤬b, rozstrzelać go trzeba
Powiat pajęczański...
Powiat pajęczański...

@2xup Przypadek. Ja w swojej strefie mam z DHLu zajebistego gościa z którym we wszystkim się można dogadać.
Natomiast właśnie mendy z Siódemki są w stanie w ciemno awizować albo przekazywać paczkę od razu do punktu odbioru osobistego w danej strefie, jak się nie wyrabiają (jak ten powyżej).
Natomiast właśnie mendy z Siódemki są w stanie w ciemno awizować albo przekazywać paczkę od razu do punktu odbioru osobistego w danej strefie, jak się nie wyrabiają (jak ten powyżej).
Końcówka dobra, myślałem, że sobie przejedzie po prostu :]
@hal
DHL to najgorsze gówno jakie może być, jeszcze nigdy nie dowieźli paczki na czas, a raz kurier "prosił" żebym podjechał 15km, bo jemu się już dzisiaj nie chce. Jak mu odmówiłem, to powiedział, że paczka przyjdzie jak będzie.
@hal
DHL to najgorsze gówno jakie może być, jeszcze nigdy nie dowieźli paczki na czas, a raz kurier "prosił" żebym podjechał 15km, bo jemu się już dzisiaj nie chce. Jak mu odmówiłem, to powiedział, że paczka przyjdzie jak będzie.

"blokować dziada, zaraz pójdą hample..." polaczki cebulaczki

k18t, od tego są karetki, a poza tym to był kurier i wierz mi, że w paczkach nie wiózł dzieci do szpitala...

Ogólnie może trochę przesadził ale polecam POPRACOWAĆ jako kurier i dopiero wyrazić opinie:)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie