No proszę, bronek z masturbacji odkurzaczem na kundle się przerzucił.

BlckSn napisał/a:
No proszę, bronek z masturbacji odkurzaczem na kundle się przerzucił.
miałem sprawę w sądzie za wrzuty,Na zgłoś nienawiść . pl jest sporo osób co czeka na rozprawy sądowe z tej strony nie wiedziałeś? to nowy projekt rzeczypospolitej polskiej
wpisz w google "zgłoś nienawiść sadistic" i poczytaj

No to teraz szybciutko na Tora i niech szukają winnych w Ekwadorze. Idę zakładać nowe konta.

też miałem kiedyś jajnika to rzucał się na5x wiekszego psa
c🤬j że zawsze poharatany wracał albo z bebechami na wierzchu swojej dzielni nie odda

tak odbiegając od tematu, na stronce tvn24 jest sonda: Czy zgadzasz się z bredzisławem?, dodam tylko żę wyniki będą potem podane na stronie i w telewizji, wiecie co trzeba zrobić

c🤬a z jamnika. jamniczka, którą miałem x lat temu nie stałaby tak po prostu przy małym kocie. jedno szarpnięcie i po nim. z dużym pobawiłaby się dłużej, wiem bo widziałem nie raz jak zostawia znokautowanego lub nieżywego futrzaka. była super jamniczką, ale niestety trzeba było ją uspać, bo kręgosłup jej wysiadł od chodzenia po schodach
jamnik nie spodziewał się ataku więc się przestraszył, twój by zrobił to samo

bronek_komar napisał/a:
miałem sprawę w sądzie za wrzuty,Na zgłoś nienawiść . pl jest sporo osób co czeka na rozprawy sądowe z tej strony nie wiedziałeś? to nowy projekt rzeczypospolitej polskiej
wpisz w google "zgłoś nienawiść sadistic" i poczytaj
No ale... Jak mogłeś szerzyć nienawiść wrzucając filmik, gdzie wkładałeś kutacza do odkurzacza?

uho82 napisał/a:
c🤬a z jamnika. jamniczka, którą miałem x lat temu nie stałaby tak po prostu przy małym kocie. jedno szarpnięcie i po nim. z dużym pobawiłaby się dłużej, wiem bo widziałem nie raz jak zostawia znokautowanego lub nieżywego futrzaka. była super jamniczką, ale niestety trzeba było ją uspać, bo kręgosłup jej wysiadł od chodzenia po schodach
Sam jesteś c🤬a, a twojego pieska powinni odj🤬 zaraz po urodzeniu, najlepiej razem z tobą.
Jak mnie wk🤬iają takie pok🤬ione matoły, co szpanują, że miały kochanego pieska, co rozp🤬alał wszystko co żywe dookoła, jaki on fajny był, przedłużał mi k🤬sa i dzięki temu wśród innych ludzi czułem się prawie na równi z nimi, jakbym miał ciut lepsze dzieciństwo, to bym chyba nawet takiego nie potrzebował...
I każdemu takiemu pojebowi życzę z osobna, żeby te ich cudownie agresywne zwierzątka kogoś uchlały w nogę, a poszkodowany niech ich k🤬a gania po sądach do usranej śmierci, aż wyp🤬oli ich z każdego grosza, który ukryją w swym wynicowanym odbycie, wtedy nauczą się puszczać psów samopas i nie uczyć ich agresywności.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.

Patrząc na znieczulicę matek obecnie, to powinien być film instruktażowy puszczany na porodówce.
czekam na mema z kotem i tekstem u thinik this is a motherfucking game

@lilmuzynio To, że twój pies był p🤬deczką nie znaczy, że każdy taki jest