totalna masakra
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
Świat jednak się kończy:/ Tragedia ludzka dzieje się na naszych oczach.
Koleś jest zajebisty. Najbardziej mi się podobało, jak Ruscy Polakom abecadło kradli
można odnaleźć wpisując Zwellinder na youtube
można odnaleźć wpisując Zwellinder na youtube
Codziennie jeżdżę pociągiem jak ten beduin do pracy, mam wrażenie że prowadzę koczowniczy tryb życia jak jakiś cygan. Może dlatego mi ten film nie podchodzi.
cherry_1990 napisał/a:
Codziennie jeżdżę pociągiem jak ten beduin do pracy, mam wrażenie że prowadzę koczowniczy tryb życia jak jakiś cygan. Może dlatego mi ten film nie podchodzi.
to właśnie powinien ci podejść
Akurat ten filmik jest dobry... fajny jest taki lekki sarkazm
piwo za "z językiem na głowie"
piwo za "z językiem na głowie"
Defect Scisnij tam dziure, smiesza Cie debile ? nie dziwi mnie to, jestes taki sam jak oni... Zreszta co bede dyskutowal z idiota... najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu a pozniej pobije doswiadczeniem ... Pewniej jestes z tych co wsadzaja sloiki w dupe... wiec scisnij mocno niech peknie!
focusek napisał/a:
Zreszta co bede dyskutowal z idiota... najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu a pozniej pobije doswiadczeniem ...
Tekst już tak oklepany, że używają go jedynie ludzie, których nie stać na wymyślenie własnego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie