👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ok
To sa polskie media, zal.
Nikt nie zastanawia sie ze ta noga jest podtrzymywana celowo, a wozek jest prowadzony z tylu, na filmie moze lekko ratowniczka pociaga za noge ale chodzi jej glownie o podtrzymanie tej nogi.
W DPS to czesto nie dbaja o pacjentow i teraz zwalaja wine
To sa polskie media, zal.
Nikt nie zastanawia sie ze ta noga jest podtrzymywana celowo, a wozek jest prowadzony z tylu, na filmie moze lekko ratowniczka pociaga za noge ale chodzi jej glownie o podtrzymanie tej nogi.
W DPS to czesto nie dbaja o pacjentow i teraz zwalaja wine

Mógłby to ktoś zrobić w przyspieszonej wersji i podłożyć do tego tę melodię z kiepskich co była zawsze puszcza jak było jakieś zamieszanie
1:20 w tym filmiku(nie mogę wrzucić linka przez uploader, bo komuniak, że nie obsługuje
)
youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&v=x-1LjOKtemY&x-yt-cl=84503534
1:20 w tym filmiku(nie mogę wrzucić linka przez uploader, bo komuniak, że nie obsługuje

youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&v=x-1LjOKtemY&x-yt-cl=84503534

Nie widzę tutaj nic skandalicznego. Noga jest podtrzymywana bo prawdopodobnie jest złamana. Po chwili przenieśli pacjentkę na podłogę a z niej na połatkę.
Jak ktoś nigdy nie miał do czynienia z ratownictwem to z boku faktycznie może to dziwnie wygląda ale sytuacje dostosowuje się do pacjenta.
Jak ktoś nigdy nie miał do czynienia z ratownictwem to z boku faktycznie może to dziwnie wygląda ale sytuacje dostosowuje się do pacjenta.

a jaki wogóle był powód wizyty ratowników w dps?? Może opiekunka miała zły dzień lub okres i stąd te złamania,bo napewno nie zrobiło tego pogotowie.
Pacjentka domu dla psychicznie chorych przewlekle. I wszystko jasne. Trzeba teraz zgonić na pogotowie w dodatku filmem na którym pacjentka jest już pobita , nieprzytomna a pogotowie stara się jej pomóc.
Pacjentka domu dla psychicznie chorych przewlekle. I wszystko jasne. Trzeba teraz zgonić na pogotowie w dodatku filmem na którym pacjentka jest już pobita , nieprzytomna a pogotowie stara się jej pomóc.
Mi coś tutaj nie pasuje , oni nie ciągną ją za noge a potem za nogi oni je lekko podtrzymują , druga sprawa jest na wózku bo możliwe ze nie ma miejsca na nosze , kolejna sprawa , koleś z tyłu ewidentnie stara się ją trzymać , by sie ciało nie ruszało , ewidentnie starają sie pomóc a babka w korytarzu sobie stoi z kubeczkiem i chyba ciastkiem , i spokojnie się przygląda .

Program "Uwaga" i skończyłem czytać. Ale na filmiku rzeczywiście widać łamagi z interwencji.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie