Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:09
Skarbówka nie śpi! Skarbówka czuwa!
konto usunięte • 2014-03-18, 1:05
Witam! Panowie i Panie
Sytuacja z dzisiaj
Po rozmowie ze znajomą, aż musiałem się zarejestrować i to napisać! (tak mam ból dupy!)
Historia prawdziwa! No to jak już napisałem rozmawiałem z koleżanką, która pracy sie nie boi! Dziewczyna wyjechała do NL aby zarobić sobie jakiś grosz ponieważ w domu się nie przelewa... Większość pewnie wie jak to jest, nadgodziny itp często dostaje się w koperte no i tak było tym razem! Panna zap🤬lała od pon-pt + brała dodatkowe prace w weekendy aby kupić sobie mieszkanie. Po 3 latach takiego zap🤬lania wróciła do PL, kupiła sobie mieszkanko za nie takie duże pieniądze, oczywiście do remontu (w małej mieścinie oczywiście) i teraz UWAGA!! Skarbówka po ok roku, 1,5 r stwierdziła, że coś jest jednak nie tak.. bo jak to k🤬a tak młoda osoba mogła się dorobić na mieszkanie?! Teraz musi się poważnie tłumaczyć skąd miała hajs, co, gdzie, kiedy itd! A co jeszcze lepsze stwierdzili, że ma zapłacić zaległy podatek... (przykład Pan Stefan zarobił 50 tys zł, kupił mieszkanie za 70 tys zł i teraz Skarbówka stwierdziła, że oj🤬 ich na 20 tys zł ponieważ nie przedstawił tego jako dochód) DAJCIE K🤬A MAŚĆ!

i jeszcze wstawie to bo lubie!
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-03-18, 23:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-18, 23:44
A tak na marginesie, pytanie do tych co tak się burzą, że nie ogarnięta, głupia, mało "ynteligentna"
Kto z Was kupił sobie mieszkanie w wieku 23-25 lat za swoje, ciężko zarobione pieniądze bez kredytu?
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-18, 23:56
pistacjusz, o czym ty wogole piszesz? kredki spakowales na plastyke?

a tak, zapomnialem, wolny rynek uratuje wszystko, bo narazie to wszedzie rzadza czerwoni i socjalisci. co prawda siedze u starych na garnuszku, ale znam sie na wszystkim bo przeczytalem na jednej stronie co jest najlepsze

nasmiewam sie z takich matolkow jak ty, ktorzy w swoim ukochanym raju byliby parobasami spiacymi w chlewie ze swiniami u swojego jasnie pancia
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 12:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 13:10
@mare30ks
Pokazujesz tym samym jakim jesteś ogranicznikiem, komuchem, który ma straszną wizję.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 0:54
wernetto napisał/a:

Polska jest jednym z niewielu krajów, gdzie liczba urzędników wzrasta zamiast spadać. Biurokracja to nasz znak rozpoznawczy. A przecież ta armia musi z czegoś żyć, a politycy muszą gdzieś swoich znajomych, krewnych i rodzinę rozmieścić.

To prawda. Zatrudnia się setki urzędników, gdzie kompetencje 5 urzędników jest w stanie pełnić 1 osoba.
Ale to nie tylko w urzędach tak jest. Tak jest wszędzie...
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-22, 20:06 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem