Cytat:
Wybite szyby i wgniecione drzwi aut, to tylko część zniszczeń, do jakich doprowadziła kierująca renault. 25-letnia mieszkanka Bełchatowa sama poinformowała policję, że uderzyła w stojące na parkingu samochody.
Cytat:
Do nietypowej kolizji doszło w poniedziałek rano na osiedlu Przytorze w Bełchatowie. Przy ulicy Ignacego Paderewskiego 25-letnia bełchatowianka kierująca renault clio wjechała w prawidłowo zaparkowane auta opla corsę, fiata linea i fiata seicento. Straty jednak jakie wyrządziła 25-latka zapewne będą liczone w tysiącach złotych. Jak sprecyzował kom. Sławomir Szymański z Komendy Powiatowej Policji w Bełchatowie, renault prowadzone przez kobietę uszkodziło w poniedziałek dwa samochody.
Cytat:
"Kierująca straciła panowanie nad pojazdem na śliskiej nawierzchni, zderzyła się z dwoma pojazdami. Nie oszacowano jeszcze strat powstałych w wyniku zderzenia" - dodał.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak to jest jak się cipą daje auto prowadzić.
moim zdaniem gary powinny w zestawie mieć jakieś łańcuchy, by można było babę nimi do garów przyczepić na stałe
konto usunięte
2013-09-29, 12:22
Moje osiedle, takie piękne

A tak poza tym to trzeba być zdrowo poje* żeby się wpieprzyć w dobrze zaparkowane auta
Uszkodzone zostały dwa fiaty i opel. Straty wyceniono na 7zł 40gr.
Bełchatów duma mnie rozpiera
konto usunięte
2013-09-29, 12:46
Tak skroluje i patrze zdjęcia, a tu
obstawiam, ze blondynka o ile zaklad ?
Kurde, jak spojrzec na ta meganke jak na lawecie stoi to nawet nie widac ze az tyle szkud narobiła.
Na śliskiej nawierzchni... pewno jej dodupią za to że złe opony miała..
konto usunięte
2013-09-29, 13:20
ale urwał
z całą przykrością informuję że to nie kierowała kobieta tym autem ale jej brat bez prawa jazdy, i po zdarzeniu siostra wzieła wine na siebie by brat nie miał problemów.... ale jednak z kuchni wyszła....
konto usunięte
2013-09-29, 13:35