Cytat:
Wybite szyby i wgniecione drzwi aut, to tylko część zniszczeń, do jakich doprowadziła kierująca renault. 25-letnia mieszkanka Bełchatowa sama poinformowała policję, że uderzyła w stojące na parkingu samochody.
Cytat:
Do nietypowej kolizji doszło w poniedziałek rano na osiedlu Przytorze w Bełchatowie. Przy ulicy Ignacego Paderewskiego 25-letnia bełchatowianka kierująca renault clio wjechała w prawidłowo zaparkowane auta opla corsę, fiata linea i fiata seicento. Straty jednak jakie wyrządziła 25-latka zapewne będą liczone w tysiącach złotych. Jak sprecyzował kom. Sławomir Szymański z Komendy Powiatowej Policji w Bełchatowie, renault prowadzone przez kobietę uszkodziło w poniedziałek dwa samochody.
Cytat:
"Kierująca straciła panowanie nad pojazdem na śliskiej nawierzchni, zderzyła się z dwoma pojazdami. Nie oszacowano jeszcze strat powstałych w wyniku zderzenia" - dodał.
S................5
2013-09-27, 21:32
To co, do burdelu czy do kuchni ?
b................e
2013-09-27, 21:48
Kolejna z kuchni sp🤬oliła.
Normalnie jakaś plaga normalnie.
m................s
2013-09-27, 21:57
jakby byla politykiem, np takim kurskim- mistrzemw mydleniu uczu i odwracaniu kota ogonem to kierowcy zaparkowanych samochodow dostaliby mandaty za uszkodzenie samochodu posla
Stara Corsa - ja bym nie naprawiał tylko złomował
Linea - naprawa drzwi i boku to max 1000 z lakiernikiem
Seiczento? też na złom
Poinformowała policję bo i tak nie mogła uciec...
ale tak jebnąć to trzeba umieć
d................r
2013-09-28, 0:28
ja myślałem że bełchatów to tylko ta kopalnia, ale prosze prosze...
wyczuwam kobietę, bo stłuczka
A................n
2013-09-28, 10:16
C................N
2013-09-28, 10:42
fajne klijo
Kobity nie powinny prowadzić aut. Jeszcze niby straciła panowanie. Znając życie grzebała w torebce leżącej na siedzeniu obok k🤬a.
podpis użytkownika
Facet z brodą dwie korzyści, p🤬dę liże dupe czyści
No i po co one z kuchni wychodzą PO CO?! k🤬a....