poj🤬e czasy, nikt nigdzie nie wyjdzie bez telefonu, a ze ja sram na wszystkich ludzi i nie chce byc taki jak oni to nie mam telefonu 2lata, wlasnie niedawno pykło jak z bicza strzelił, a jak slysze o 'ajkosach' to k🤬a smiac mi sie chce, to gorsze niz palenie miętowych linków na przerwach w szkole x lat temu
rayananer napisał/a:
poj🤬e czasy, nikt nigdzie nie wyjdzie bez telefonu, a ze ja sram na wszystkich ludzi i nie chce byc taki jak oni to nie mam telefonu 2lata, wlasnie niedawno pykło jak z bicza strzelił, a jak slysze o 'ajkosach' to k🤬a smiac mi sie chce, to gorsze niz palenie miętowych linków na przerwach w szkole x lat temu
A wszyscy ludzie srają na ciebie. Telefonu nie masz, bo jesteś pewnie stuleja i piwniczakiem, na utrzymaniu rodziców

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Driver19cm napisał/a:
A wszyscy ludzie srają na ciebie. Telefonu nie masz, bo jesteś pewnie stuleja i piwniczakiem, na utrzymaniu rodziców
Ja tam ziomka podziwiam, nie łatwo dzisiaj żyć bez tego p🤬lonego kawałka plastiku, a jednak da się. Nie każdy jest zj🤬ym atencjuszem, którego podnieca jak mu wydzwaniają co chwilę, po prostu. Nie spłycaj każdego do swojego sp🤬olenia umysłowego

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Co to k🤬a jest ajkos???
Taki ajfon wśród papierosków

dokladnie wiedzial co sie stanie i uprzedzil kierowce
i caly czas przez nia przeklina

Co mnie obchodzi jakaś narkomanka i typ wychowany pod trzepakiem.
Pytanie, kto jest większym nieudacznikiem. Ta baba, czy facet, który z nią jest.