Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Skoda Octavia vs GT-R
konto usunięte • 2012-12-07, 19:49
octavia RS 1.8T FWD.. specyfikacja nieznana

Vs R8
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TheByQ 2012-12-07, 19:51 21
A potem GTR wrzucił trójkę...
Zgłoś
qhash 2012-12-07, 19:51 4
kierowca gtr-a trzymał chyba noge na hamulcu
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-07, 20:15 2
ico mu z tego rasowanego golfa
kazda bladzia widzac 2 takie fury nogo w proce rozlozy przed kierownikiem nissana
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-07, 20:18
no no ..nie źle skodzina zamyka zegar
Zgłoś
lukaszdzi 2012-12-07, 20:36 42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-08, 1:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mindfuck 2012-12-08, 1:45 1
dobrze ze nie cabrio. Kapelusz by mu zwiało
Zgłoś
Marshal 2012-12-08, 1:48 1
Sam mam vRS - tyle ze 2.0 benzyna to ma 200 koni tylko, max co lecialem to 250, ale nie mialbym szans z GT-Rem bo to przeciez ma 2.5 razy wiecej mocy...
Z tego co wiem to mozna chipowac i zmieniac niektore czesci ale to tak do 300-350 koni nie wiecej. Potem to juz nie jest oplacalne - bo za ta kase mozna sobie wtedy kupic Skyline czy inne autko typowo sportowe
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-08, 2:15 20
Wiedziałem, że jak tu wejdę to poczytam opinie kilku fachowych drajwerów Szczególnie tego nademną co nie ma nawet prawa jazdy
Zgłoś
Coby 2012-12-08, 2:17
@upup true. A nawet jakby się udało uzyskać moc zbliżoną do gt-r'a to i tak odstawała by skoda pod każdym innym względem od podwozia po aerodynamike
Zgłoś
Marshal 2012-12-08, 3:04
A.J.K.S
jakbym nie mial to bym nie pisal...i dupa Cie szczypie ze nie masz?

Coby
Otoz to, ale jesli juz uzyskalbys ta moc to tak naprawde nie bylaby to skoda tylko czesci obudowane tym nadwoziem
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-08, 3:37 4
Zgłoś
chaostheory 2012-12-08, 4:12
Zgłoś
nerfy 2012-12-08, 4:37 9
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem