👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ico mu z tego rasowanego golfa
kazda bladzia widzac 2 takie fury nogo w proce rozlozy przed kierownikiem nissana
kazda bladzia widzac 2 takie fury nogo w proce rozlozy przed kierownikiem nissana

Sam mam vRS - tyle ze 2.0 benzyna to ma 200 koni tylko, max co lecialem to 250, ale nie mialbym szans z GT-Rem bo to przeciez ma 2.5 razy wiecej mocy...
Z tego co wiem to mozna chipowac i zmieniac niektore czesci ale to tak do 300-350 koni nie wiecej. Potem to juz nie jest oplacalne - bo za ta kase mozna sobie wtedy kupic Skyline czy inne autko typowo sportowe
Z tego co wiem to mozna chipowac i zmieniac niektore czesci ale to tak do 300-350 koni nie wiecej. Potem to juz nie jest oplacalne - bo za ta kase mozna sobie wtedy kupic Skyline czy inne autko typowo sportowe

Wiedziałem, że jak tu wejdę to poczytam opinie kilku fachowych drajwerów
Szczególnie tego nademną co nie ma nawet prawa jazdy

@upup true. A nawet jakby się udało uzyskać moc zbliżoną do gt-r'a to i tak odstawała by skoda pod każdym innym względem od podwozia po aerodynamike
A.J.K.S
jakbym nie mial to bym nie pisal...i dupa Cie szczypie ze nie masz?
Coby
Otoz to, ale jesli juz uzyskalbys ta moc to tak naprawde nie bylaby to skoda tylko czesci obudowane tym nadwoziem
jakbym nie mial to bym nie pisal...i dupa Cie szczypie ze nie masz?
Coby
Otoz to, ale jesli juz uzyskalbys ta moc to tak naprawde nie bylaby to skoda tylko czesci obudowane tym nadwoziem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie