📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
🔥
Katering dietetyczny
- teraz popularne
Już kiedyś ktoś uderzył w betonowy murek i miał ryj rozcięty na pół
Na tym słupie zdecydowanie zabrakło dźwięku dzzzzzt i widoku bezwładnie opadającego ciała... Kretyńskie zachowanie... no ale co ja wiem
Na tym słupie zdecydowanie zabrakło dźwięku dzzzzzt i widoku bezwładnie opadającego ciała... Kretyńskie zachowanie... no ale co ja wiem
I zaraz narzekacie, a niech skaczą sobie, rekordy biją, ryje rozbijają, kręgosłupy łamią, będzie więcej ciekawych filmików dla nas.
A później płacz, wózek, matka karmiąca przez rurkę, 1,5 minuty w wiadomościach i miejsce w statystykach. To wszystko żeby zaimponować ludziom którzy niezależnie od tego czy mu się uda czy nie będą go mieli za skończonego kretyna.
demonkuba16
to w takim razie z jakiego miasta pochodzi owy film ?
to w takim razie z jakiego miasta pochodzi owy film ?
L3gion92 napisał/a:
demonkuba16
to w takim razie z jakiego miasta pochodzi owy film ?![]()
Skąd ja mam to wiedzieć? Napisałem że to ja jestem na tym filmiku?....chyyba nie
Zwyczajnie chodzi mi o to że nie każdy kto skacze z 10 metrów to idiota.... Filmikami z hameryki czy innych jamajek się zachwycacie jak ludzie skaczą ze skarp a naszych bluzgacie. Jeśli skok jest przemyślany to nie widze w nim nic złego. Chyba że typek skoczył do wody której nie zna....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie