Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kujda 2025-02-27, 18:30 1
miedzion napisał/a:

My patrzymy na ten sam filmik? Ja widzę skośnooką co skacze z liną i widać jak sprężynuje a tej linie. Tyle że ma jakiś worek przypięty do dupy.

O to to to - też tak to widzę.

podpis użytkownika

takie tam bez konkretów
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-02-27, 20:35
xXPeinXx napisał/a:

Starego zapytaj, gwarantuje ci, że zna odpowiedź..

Zgłoś
Johny035 2025-02-27, 21:46 5
panar3 napisał/a:

Dlatego nigdy w życiu nie skoczyłbym na tym gównie. W każdym przypadku nie masz wpływu żadnego na bezpieczeństwo, jedynie: nie skoczyć, a i to niepewne bo znam sytuacje, że "instruktor pomógł". Wszystkie te wynalazki dla debili obsługują gówniarze i pojeby mieniące się "instruktorami" właśnie. Easy money, rozumiem... Ale wszystkie serfery, kiteserfery, rope- jumpers i cała reszta tej c🤬jni to zwykła banda gówniarzerii myślącej że są super i hiper. Wyp🤬alać, j🤬e lewaki. Ha, tfu!

Tu jest, dodaję zdjęcie. Nic się jej pewnie nie stało. A dowalenie lewactwa do twojej wypowiedzi wogole mnie rozwala prawiczku xD

Zgłoś
końqbent 2025-02-27, 23:42 1
Wyprzęgła się kobyła
Zgłoś
widez2 2025-02-28, 2:28
panar3 napisał/a:

Dlatego nigdy w życiu nie skoczyłbym na tym gównie. W każdym przypadku nie masz wpływu żadnego na bezpieczeństwo, jedynie: nie skoczyć, a i to niepewne bo znam sytuacje, że "instruktor pomógł". Wszystkie te wynalazki dla debili obsługują gówniarze i pojeby mieniące się "instruktorami" właśnie. Easy money, rozumiem... Ale wszystkie serfery, kiteserfery, rope- jumpers i cała reszta tej c🤬jni to zwykła banda gówniarzerii myślącej że są super i hiper. Wyp🤬alać, j🤬e lewaki. Ha, tfu!

haha, ale się odpaliłeś...generalnie zgadzam się z Tobą, wydaje mi się po prostu , że o ile ktoś pragnie tego rodzaju doświadczeń, to powinien zrobić dobre rozpoznanie... łap browara za zabawny tekst
Zgłoś
htp 2025-02-28, 10:47 1
Cezzar napisał/a:

To musi być fake, nikt nie może być aż tak głupi prawda? Prawda?

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.

Albert Einstein
Zgłoś
GoodSensi 2025-02-28, 13:54
panar3 napisał/a:

Gorszego idioty dawno nie widziałem XD
Zgłoś
dworaq 2025-02-28, 14:21
Przecież tu sie nic nie stało...
Zgłoś
gdfgdf 2025-02-28, 14:30 1
smc napisał/a:

Nie otworzył się spadochron...?

moja gejowska dupa się dziś nie otworzyła na mojego chłopaka bo mam biegunkę a nie chcemy dodatkowego świniobicia robić. Po ostatnim razie sciany trzeba było domalować w całym pokoju.
Zgłoś
panar3 2025-02-28, 19:00
GoodSensi napisał/a:

Gorszego idioty dawno nie widziałem XD

Nie masz lustra w chałupie? Studnia też może być, byleś do niej nie srał...

[ Dodano 2025-02-28, 19:08 ]
Johny035 napisał/a:

Tu jest, dodaję zdjęcie. Nic się jej pewnie nie stało. A dowalenie lewactwa do twojej wypowiedzi wogole mnie rozwala prawiczku xD

Prawiczek to tem co jeszcze nie r🤬ał a prawaczek to ten, którym miałbym tu być wg. ciebie. Już tłumaczę: jestem żonaty od 30 lat to trudno nazwać mnie prawiczkiem, mam swoje lata więc mnie nie nazywaj prawaczkiem tylko prawakiem, jak już. Co do lewactwa: "róbta co chceta chociaż nie umieta" , czyli potwierdzenie tego co napisałem pasuje jak ulał do lewactwa. Ergo: nie wiem po co się czepiasz? Pozdrawiam.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-03-01, 0:04
panar3 napisał/a:

Serfery i serwery

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
kmn 2025-03-01, 16:06
panar3 napisał/a:

...wyczuwam zazdrość w tej wypowiedzi, że nawet kobieta ma większe jaja niż ty
Zgłoś
panar3 2025-03-01, 17:31
kmn napisał/a:

...wyczuwam zazdrość w tej wypowiedzi, że nawet kobieta ma większe jaja niż ty

No cóż, to że wszedłeś na sadola nie oznacza jeszcze że masz dar komentowania. To, co tu prezentujesz jest co najmniej żałosne. A wyczuwać to sobie możesz smroda jak się liżesz po swoich jajach. Ha, tfu!
Zgłoś
GoodSensi 2025-03-02, 16:26
panar3 napisał/a:

Nie masz lustra w chałupie? Studnia też może być, byleś do niej nie srał...
Prawiczek to tem co jeszcze nie r🤬ał a prawaczek to ten, którym miałbym tu być wg. ciebie. Już tłumaczę: jestem żonaty od 30 lat to trudno nazwać mnie prawiczkiem, mam swoje lata więc mnie nie nazywaj prawaczkiem tylko prawakiem, jak już. Co do lewactwa: "róbta co chceta chociaż nie umieta" , czyli potwierdzenie tego co napisałem pasuje jak ulał do lewactwa. Ergo: nie wiem po co się czepiasz? Pozdrawiam.

Mam lustro ale w przeciwienstwie do ciebie gdy w nie patrze nie widze tam starego idioty ktory wszedzie musi wpychac swojego zj🤬y poglady polityczne xD wszyscy tu maja z ciebie beke a ty dalej sie pocisz
Zgłoś
panar3 2025-03-02, 23:25
GoodSensi napisał/a:

Mam lustro ale w przeciwienstwie do ciebie gdy w nie patrze nie widze tam starego idioty ktory wszedzie musi wpychac swojego zj🤬y poglady polityczne xD wszyscy tu maja z ciebie beke a ty dalej sie pocisz

No cóż... myślę, że po prostu powinieneś się wysra c smalcem bo i tak nic z ciebie nie będzie. Ignorancja poziom max.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie