My patrzymy na ten sam filmik? Ja widzę skośnooką co skacze z liną i widać jak sprężynuje a tej linie. Tyle że ma jakiś worek przypięty do dupy.
O to to to - też tak to widzę.
podpis użytkownika
takie tam bez konkretówStarego zapytaj, gwarantuje ci, że zna odpowiedź..
Dlatego nigdy w życiu nie skoczyłbym na tym gównie. W każdym przypadku nie masz wpływu żadnego na bezpieczeństwo, jedynie: nie skoczyć, a i to niepewne bo znam sytuacje, że "instruktor pomógł". Wszystkie te wynalazki dla debili obsługują gówniarze i pojeby mieniące się "instruktorami" właśnie. Easy money, rozumiem... Ale wszystkie serfery, kiteserfery, rope- jumpers i cała reszta tej c🤬jni to zwykła banda gówniarzerii myślącej że są super i hiper. Wyp🤬alać, j🤬e lewaki. Ha, tfu!
Tu jest, dodaję zdjęcie. Nic się jej pewnie nie stało. A dowalenie lewactwa do twojej wypowiedzi wogole mnie rozwala prawiczku xD

Dlatego nigdy w życiu nie skoczyłbym na tym gównie. W każdym przypadku nie masz wpływu żadnego na bezpieczeństwo, jedynie: nie skoczyć, a i to niepewne bo znam sytuacje, że "instruktor pomógł". Wszystkie te wynalazki dla debili obsługują gówniarze i pojeby mieniące się "instruktorami" właśnie. Easy money, rozumiem... Ale wszystkie serfery, kiteserfery, rope- jumpers i cała reszta tej c🤬jni to zwykła banda gówniarzerii myślącej że są super i hiper. Wyp🤬alać, j🤬e lewaki. Ha, tfu!
haha, ale się odpaliłeś...generalnie zgadzam się z Tobą, wydaje mi się po prostu , że o ile ktoś pragnie tego rodzaju doświadczeń, to powinien zrobić dobre rozpoznanie... łap browara za zabawny tekst
To musi być fake, nikt nie może być aż tak głupi prawda? Prawda?
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Gorszego idioty dawno nie widziałem XD
Nie otworzył się spadochron...?
moja gejowska dupa się dziś nie otworzyła na mojego chłopaka bo mam biegunkę a nie chcemy dodatkowego świniobicia robić. Po ostatnim razie sciany trzeba było domalować w całym pokoju.
Gorszego idioty dawno nie widziałem XD
Nie masz lustra w chałupie? Studnia też może być, byleś do niej nie srał...

[ Dodano 2025-02-28, 19:08 ]
Tu jest, dodaję zdjęcie. Nic się jej pewnie nie stało. A dowalenie lewactwa do twojej wypowiedzi wogole mnie rozwala prawiczku xD
Prawiczek to tem co jeszcze nie r🤬ał a prawaczek to ten, którym miałbym tu być wg. ciebie. Już tłumaczę: jestem żonaty od 30 lat to trudno nazwać mnie prawiczkiem, mam swoje lata więc mnie nie nazywaj prawaczkiem tylko prawakiem, jak już. Co do lewactwa: "róbta co chceta chociaż nie umieta" , czyli potwierdzenie tego co napisałem pasuje jak ulał do lewactwa. Ergo: nie wiem po co się czepiasz? Pozdrawiam.
Serfery i serwery
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaDlatego nigdy w życiu nie skoczyłbym na tym gównie. W każdym przypadku nie masz wpływu żadnego na bezpieczeństwo, jedynie: nie skoczyć, a i to niepewne bo znam sytuacje, że "instruktor pomógł". Wszystkie te wynalazki dla debili obsługują gówniarze i pojeby mieniące się "instruktorami" właśnie. Easy money, rozumiem... Ale wszystkie serfery, kiteserfery, rope- jumpers i cała reszta tej c🤬jni to zwykła banda gówniarzerii myślącej że są super i hiper. Wyp🤬alać, j🤬e lewaki. Ha, tfu!
...wyczuwam zazdrość w tej wypowiedzi, że nawet kobieta ma większe jaja niż ty

...wyczuwam zazdrość w tej wypowiedzi, że nawet kobieta ma większe jaja niż ty
No cóż, to że wszedłeś na sadola nie oznacza jeszcze że masz dar komentowania. To, co tu prezentujesz jest co najmniej żałosne. A wyczuwać to sobie możesz smroda jak się liżesz po swoich jajach. Ha, tfu!

Nie masz lustra w chałupie? Studnia też może być, byleś do niej nie srał...
Prawiczek to tem co jeszcze nie r🤬ał a prawaczek to ten, którym miałbym tu być wg. ciebie. Już tłumaczę: jestem żonaty od 30 lat to trudno nazwać mnie prawiczkiem, mam swoje lata więc mnie nie nazywaj prawaczkiem tylko prawakiem, jak już. Co do lewactwa: "róbta co chceta chociaż nie umieta" , czyli potwierdzenie tego co napisałem pasuje jak ulał do lewactwa. Ergo: nie wiem po co się czepiasz? Pozdrawiam.
Mam lustro ale w przeciwienstwie do ciebie gdy w nie patrze nie widze tam starego idioty ktory wszedzie musi wpychac swojego zj🤬y poglady polityczne xD wszyscy tu maja z ciebie beke a ty dalej sie pocisz
Mam lustro ale w przeciwienstwie do ciebie gdy w nie patrze nie widze tam starego idioty ktory wszedzie musi wpychac swojego zj🤬y poglady polityczne xD wszyscy tu maja z ciebie beke a ty dalej sie pocisz
No cóż... myślę, że po prostu powinieneś się wysra c smalcem bo i tak nic z ciebie nie będzie. Ignorancja poziom max.