Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:11
Kujda 2025-02-27, 18:30 1
miedzion napisał/a:

My patrzymy na ten sam filmik? Ja widzę skośnooką co skacze z liną i widać jak sprężynuje a tej linie. Tyle że ma jakiś worek przypięty do dupy.

O to to to - też tak to widzę.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-02-27, 20:35
xXPeinXx napisał/a:

Starego zapytaj, gwarantuje ci, że zna odpowiedź..

Zgłoś
Johny035 2025-02-27, 21:46 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
końqbent 2025-02-27, 23:42 1
Wyprzęgła się kobyła
Zgłoś
widez2 2025-02-28, 2:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
htp 2025-02-28, 10:47 1
Cezzar napisał/a:

To musi być fake, nikt nie może być aż tak głupi prawda? Prawda?

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.

Albert Einstein
Zgłoś
konto usunięte 2025-02-28, 13:54
Zgłoś
dworaq 2025-02-28, 14:21
Przecież tu sie nic nie stało...
Zgłoś
gdfgdf 2025-02-28, 14:30 1
smc napisał/a:

Nie otworzył się spadochron...?

moja gejowska dupa się dziś nie otworzyła na mojego chłopaka bo mam biegunkę a nie chcemy dodatkowego świniobicia robić. Po ostatnim razie sciany trzeba było domalować w całym pokoju.
Zgłoś
panar3 2025-02-28, 19:00
Zgłoś
BigLebovsky 2025-03-01, 0:04
Zgłoś
kmn 2025-03-01, 16:06
Zgłoś
panar3 2025-03-01, 17:31
kmn napisał/a:

...wyczuwam zazdrość w tej wypowiedzi, że nawet kobieta ma większe jaja niż ty

No cóż, to że wszedłeś na sadola nie oznacza jeszcze że masz dar komentowania. To, co tu prezentujesz jest co najmniej żałosne. A wyczuwać to sobie możesz smroda jak się liżesz po swoich jajach. Ha, tfu!
Zgłoś
konto usunięte 2025-03-02, 16:26
Zgłoś
panar3 2025-03-02, 23:25
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem