Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Johny035 2025-03-06, 19:54
panar3 napisał/a:

Nie masz lustra w chałupie? Studnia też może być, byleś do niej nie srał...
Prawiczek to tem co jeszcze nie r🤬ał a prawaczek to ten, którym miałbym tu być wg. ciebie. Już tłumaczę: jestem żonaty od 30 lat to trudno nazwać mnie prawiczkiem, mam swoje lata więc mnie nie nazywaj prawaczkiem tylko prawakiem, jak już. Co do lewactwa: "róbta co chceta chociaż nie umieta" , czyli potwierdzenie tego co napisałem pasuje jak ulał do lewactwa. Ergo: nie wiem po co się czepiasz? Pozdrawiam.

Nie, nie jesteś żonaty od 30 lat. I nie miałem na myśli żadnego prawactwa, czy innego gówno skręcania kierownicą i oceniania na podstawie tego ludzi. Jesteś prawiczkiem i tyle! Nie pozdrawiam.
Zgłoś
panar3 2025-03-06, 23:41
Johny035 napisał/a:

Nie, nie jesteś żonaty od 30 lat. I nie miałem na myśli żadnego prawactwa, czy innego gówno skręcania kierownicą i oceniania na podstawie tego ludzi. Jesteś prawiczkiem i tyle! Nie pozdrawiam.

Co? Z c🤬jem na łby się zamieniłeś, żeś taki głupi? Wysraj się smalcem. Języka polska a trudna dla Ukropa jest?
Zgłoś
Johny035 2025-03-09, 22:12
panar3 napisał/a:

Co? Z c🤬jem na łby się zamieniłeś, żeś taki głupi? Wysraj się smalcem. Języka polska a trudna dla Ukropa jest?

Wypad prawiczku.
Zgłoś