Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cezzar 2025-02-27, 11:14 1
To musi być fake, nikt nie może być aż tak głupi prawda? Prawda?
Zgłoś
xXPeinXx 2025-02-27, 11:41 31
Cezzar napisał/a:

Starego zapytaj, gwarantuje ci, że zna odpowiedź..
Zgłoś
jimiq 2025-02-27, 11:44 23
Cezzar napisał/a:

gdzieś tu w czeluściach jest jeszcze głupszy filmik,
faceta przypinają i chcą puścić na sygnał skacze jago zmywarka nie przypięta. Weź to wytłumacz. Ale nie mam zapisanego i na szybko nie umim znaleźć
Zgłoś
lacrimal 2025-02-27, 12:25 3
Eee nic się nie stało.
...znaczącego
Zgłoś
Twójstarytoczyta 2025-02-27, 12:47 5
Na szczęście nie ucierpiał żaden człowiek
Zgłoś
Pawehan 2025-02-27, 13:10 1
Znowu to Ai Ajajajaj?
Zgłoś
mw23ja 2025-02-27, 13:16
no urwało linkę
Zgłoś
panar3 2025-02-27, 14:54 45
Dlatego nigdy w życiu nie skoczyłbym na tym gównie. W każdym przypadku nie masz wpływu żadnego na bezpieczeństwo, jedynie: nie skoczyć, a i to niepewne bo znam sytuacje, że "instruktor pomógł". Wszystkie te wynalazki dla debili obsługują gówniarze i pojeby mieniące się "instruktorami" właśnie. Easy money, rozumiem... Ale wszystkie serfery, kiteserfery, rope- jumpers i cała reszta tej c🤬jni to zwykła banda gówniarzerii myślącej że są super i hiper. Wyp🤬alać, j🤬e lewaki. Ha, tfu!
Zgłoś
MarekJarek1 2025-02-27, 15:08 9
Trochę się wspinałem ale skoki na cudzym sprzęcie, którego sam nie sprawdzam i o którym nic nie wiem, to dla mnie czerwona linia. Podobnie mówili koledzy z klubu.
Zgłoś
Wypierdalajjdjd 2025-02-27, 15:24 2
Taki gruz to niech sobie leci
Zgłoś
smc 2025-02-27, 15:45
Nie otworzył się spadochron...?
Zgłoś
C................i 2025-02-27, 16:26 2
oby to była prawda bo chciałbym, że by suka zdechła
Zgłoś
CanesVenatici 2025-02-27, 16:41
jimiq napisał/a:

gdzieś tu w czeluściach jest jeszcze głupszy filmik,
faceta przypinają i chcą puścić na sygnał skacze jago zmywarka nie przypięta. Weź to wytłumacz. Ale nie mam zapisanego i na szybko nie umim znaleźć

to było prawdopodobnie w latino amerikano instruktor tłumaczy facetowi babka nie zapięta lina i skacze na skały
Zgłoś
miedzion 2025-02-27, 16:53 15
My patrzymy na ten sam filmik? Ja widzę skośnooką co skacze z liną i widać jak sprężynuje a tej linie. Tyle że ma jakiś worek przypięty do dupy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie