Cezzar napisał/a:
To musi być fake, nikt nie może być aż tak głupi prawda? Prawda?
Starego zapytaj, gwarantuje ci, że zna odpowiedź..
Cezzar napisał/a:
To musi być fake, nikt nie może być aż tak głupi prawda? Prawda?
gdzieś tu w czeluściach jest jeszcze głupszy filmik,
faceta przypinają i chcą puścić na sygnał skacze jago zmywarka nie przypięta. Weź to wytłumacz. Ale nie mam zapisanego i na szybko nie umim znaleźć
Dlatego nigdy w życiu nie skoczyłbym na tym gównie. W każdym przypadku nie masz wpływu żadnego na bezpieczeństwo, jedynie: nie skoczyć, a i to niepewne bo znam sytuacje, że "instruktor pomógł". Wszystkie te wynalazki dla debili obsługują gówniarze i pojeby mieniące się "instruktorami" właśnie. Easy money, rozumiem... Ale wszystkie serfery, kiteserfery, rope- jumpers i cała reszta tej c🤬jni to zwykła banda gówniarzerii myślącej że są super i hiper. Wyp🤬alać, j🤬e lewaki. Ha, tfu!

Trochę się wspinałem ale skoki na cudzym sprzęcie, którego sam nie sprawdzam i o którym nic nie wiem, to dla mnie czerwona linia. Podobnie mówili koledzy z klubu.
jimiq napisał/a:
gdzieś tu w czeluściach jest jeszcze głupszy filmik,
faceta przypinają i chcą puścić na sygnał skacze jago zmywarka nie przypięta. Weź to wytłumacz. Ale nie mam zapisanego i na szybko nie umim znaleźć
to było prawdopodobnie w latino amerikano instruktor tłumaczy facetowi babka nie zapięta lina i skacze na skały