👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Najfajniej jak zapomnisz że jedziesz automatem, i wciskasz hamulec lewą nogą do oporu jak sprzęgło.

Tak to jest jak się używa Internet Explorera ... Temacik chyba do osuszenia, bo każdy słyszał "śmieszne" żarty że hamburgery nie potrafią używać manualnej skrzyni biegów.
iamthelaw napisał/a:
Najfajniej jak zapomnisz że jedziesz automatem, i wciskasz hamulec lewą nogą do oporu jak sprzęgło.
Jeszcze lepszy numer masz jak jedziesz jakimś małym autkiem, które ma blisko pedały. Wciskasz sprzęgło, a przy okazji dajesz też hamulec do podłogi. Kilka razy tak miałem. Jadący za mną chyba osiwieli.

Jak w USA jeździli samochodami, to twoi przodkowie mieszkali w chatkach ze słomy i gówna, a jeździli na powozach zaprzężonych w dzikie świnie lub osły, więc się nie naśmiewaj

@up jestem ciekaw co robili twoi przodkowie.
Mało było wiadomości z USA jak złodzieje nie potrafili odjechać auta bo skrzynia manualna?
Mało było wiadomości z USA jak złodzieje nie potrafili odjechać auta bo skrzynia manualna?

Baltazar_4-20 napisał/a:
@up jestem ciekaw co robili twoi przodkowie.
Zawodowo eksterminowali gruzożerców i walczyli o równe prawa dla gejów i lesbijek. Jeździli czarną Wołgą. Pozdrawiam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie