Uważają siebie za ponadprzeciętnych kierowców, są przekonani, że przepisy ruchu drogowego ich nie obowiązują, wydaje im się również, że są nieomylni i niezniszczalni – niebezpieczni egoiści drogowi.
Oto skutki braku poszanowania przepisów oraz innych ludzi na drodze.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kzf
2021-01-01, 21:03
Czy mi się wydaje, czy im większa i wyższa osobówka, tym większy debil za kierownicą?
kzf napisał/a:
Czy mi się wydaje, czy im większa i wyższa osobówka, tym większy debil za kierownicą?
Wydaje Ci się.
kzf napisał/a:
dotyczy ciężarówek
Chyba nawet zaczął uciekać
Tytuł dłuższy niż film. Brawo.
Im nowsze auto, tym bezmózgim kierowcą wydaje się, że mogą wszystko.
konto usunięte
2021-01-02, 10:56
konto usunięte
2021-01-02, 14:17
Czy dobrze widzę, że typ uderzył i otarł się przodem samochodu o barierę i nie zbiły mu się reflektory?
gufer napisał/a:
Jakie martwe pole ? Raczej martwy mózg tego kierowcy . Przeleciał przez część wyłączoną z ruchu , przekroczył ciągłą linię i się wpierniczył w ciemno na lewy pas . Jak widać przerywana zaczyna się już na odcinku gdzie wszystkie pasy lecą równolegle do siebie tak aby łatwiej było zobaczyć czy można zmienić pas . Takiemu debilowi pozostaje wsadzić w dupę gaśnicę i nacisnąć spust .
Łeb by odwrócił i by może wystarczyło
Jak znam życie, jeszcze próbował zwalić winę na busiarza.