Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-12-11, 20:46
Piwo takiemu. Przyjedzie taki cwaniaczek z bąblem w nosie i stawia gdzie popadnie. Nie ma miejsca do parkowania? To miej pretensje do miasta/osiedla/zarządcy. Ale taki ćwok musi stanąć i wszyscy muszą czekać na jaśnie pana aż załatwi swoje sprawy i raczy odjechać.
I nie piszcie o jakichś wyimaginowanych sytuacjach ratowania świata/życia. To nie jest karetka, to zwykły burak któremu się nie chciało stanąć na parkingu kilkadziesiąt metrów dalej i przejść, czy przejechać jeszcze raz ulice w poszukiwaniu miejsca.
Jeszcze raz piwo dla "malarza - poety".
Cytat:

skutki zazdrosci, tepic takich ch*jow ze spoleczenstwa.

Wartość auta nie ma znaczenia.
P.S.spray pewnie zejdzie na myjni.
Zgłoś
ellsworth 2012-12-11, 20:55
Boli? Ma boleć! Ludzie i zwierzęta uczą się przez ból. Dzięki temu drugi raz tak nie zaparkuje!
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2012-12-11, 21:08 1
Suddenly Psychotic napisał/a:

Po sposobie napisania słowa ''Wjazd'' można wywnioskować jaki poziom inteligencji miała dana osoba

Wyp🤬alaj. Też tak piszę małe j z tego względu, że dłuższa końcówka zjeżdża pod linijkę zeszytu i już wiadomo że to j a nie i bo ta litera jest w całości powyżej linijki. Nawyki, wiesz co to jest?

Poziom inteligencji mógł być wyższy niż twój i to o drugie tyle.

A na pewno poziom jajec był wyżej, bo ty najwyżej podsypałbyś mu śniegu na maskę albo zaparował lusterko oddechem.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-11, 21:39
tez tak zrobiłem w zeszłym tygodniu! ale śniegiem w spreyu,bo farbą(a nie mówie że nie miałem) to by się typek wk🤬ił troszku a lakiernik drogi taki miły sk🤬iel ze mnie
Zgłoś
daniok91 2012-12-11, 22:42
Suddenly Psychotic napisał/a:
Po sposobie napisania słowa ''Wjazd'' można wywnioskować jaki poziom inteligencji miała dana osoba

A co było to twoje auto, czy twojego starego, że tak się czepiasz napis tak inteligentny jak osoba, która stawia na wjeździe samochód.
Zgłoś
kkubam 2012-12-12, 10:36
ct65 napisał/a:

Ciekawe jak Ty byś się czuł, gdyby to Twoje mienie zniszczyli? Taki stary jesteś, a zero wychowania i poszanowania dla czyjejś własności...Wracaj tam, skąd przybyłeś

Ciołku jeden: w porównaniu z moim prawem wolności (taki bałwan blokujący mi bramę ogranicza moją wolność przemieszczania się) jego mienie mam w dupie i mój wiek nie ma tu nic do rzeczy.

A jak jesteś taki kulturnyj to idź do biblioteki publicznej żony szukać (jak Pazura w "Psach")
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-13, 13:36
daniok91 napisał/a:

napis tak inteligentny jak osoba, która stawia na wjeździe samochód.

I tak samo inteligentny, jak osoba, która go zniszczyła
Zgłoś
JanJankowski 2021-09-12, 20:34
Może robił to nagminnie w tym miejscu. Nie wiesz tego
Zgłoś