Zaparkuj zle, a bedzie niespodzianka. Spray i przebite kolo.
nie bylo, bo zdjecie zrobione przeze mnie
Konto usunięte
2012-12-11, 10:45
Skutki biedy i zazdrosci
Raczej zaparkowal na wjezdzie na posesje...
Po sposobie napisania słowa ''Wjazd'' można wywnioskować jaki poziom inteligencji miała dana osoba
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
to jest właśnie bezmyślność kierowców i jak dla mnie gość zrobił prawidłowo, nie duże koszta jeżeli chodzi o naprawę

a gość na pewno przemyśli, zna się inne przypadki eliminowania takich durniów, którzy mają wszystko w dupie
to takie Polskie
Jakby dla mnie taki burak zablokował wjazd to na pewno nie skończyłoby się na takich "kosmetycznych" szkodach.
Szyby, lusterka i reflektory byłyby na stówę do wymiany...
Cytat:
Skutki biedy i zazdrosci
Cytat:
to takie Polskie
Życzyłbym, żeby wam ktoś zablokował bramę, jak będziecie się spieszyli do roboty, albo lepiej z dzieciakiem do lekarza, ciekaw jestem waszych słów wyrozumiałości w takiej sytuacji.
A, zapomniałem: jak się mieszka na blokowisku to ciężko jest mieć zablokowaną bramę
Konto usunięte
2012-12-11, 11:22
nie mam watpliwosci co do tego ze wielu kierowcow parkuje jak p🤬dy i rzeczywiscie nieraz "male upomnienie" im sie nalezy.. kilka lat temu wymyslono naklejki z karnymi k🤬sami i wydaje mi sie ze wtedy naklejanie takich rzeczy na dane auto bylo ok, kara wspolmierna do tego czym kierowca zawinil.. ale teraz to juz nie jest upominanie ludzi tylko moda, grupy gowniarzy szukajacych specjalnie zle zaparkowane auta zeby powyzywac sie i je niszczyc, a potem pare fotek i wrzucanie do neta jaki jeden z drugim bohater, jak to bezinteresownie pilnuja porzadku spolecznego, bo przebili komus opony.. nie chce w zaden sposob usprawiedliwiac kierowcow ktorzy zle parkuja czy ich bronic.. ale spojrzmy obiektywnie, komu nie zdarzylo sie zle zaparkowac, chociaz na 5 minut, szczegolnie w duzych miastach typu Warszawa, gdzie o miejsca parkingowe w srodku miasta jest nieraz cholernie trudno
Konto usunięte
2012-12-11, 11:27
Karne c🤬je są lepsze, bo nikomu auta nie niszczysz a nauczka jest
No ale zaparkował jak zaparkował, należało się.
Znając życie to nie kara za c🤬jowe zaparkowanie, tylko sąsiad się wk🤬ił że mu tzw "jego" miejscówkę zajął. Ale po sąsiedzku będzie gadał że pewnie źle zaparkowany był i małolaty mu załatwili.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Konto usunięte
2012-12-11, 11:43
Ohohoho, co by tu internetowi napinacze nie zrobili jakby im drzwi do klatki w bloku zablokowali samochodem.
Konto usunięte
2012-12-11, 11:54
no ja kolesia rozumiem. Moja dziewczyna mieszkała obok takiego targowiska ze wszystkim.. warzywa, antyki itd. Kolesie którzy przyjeżdżali tam na handel (bez wykupionego miejsca na bazarze) zazwyczaj parkowali dookoła i z fury sprzedawali... sk🤬ysyny zawsze wszystkich zastawiali i jeszcze stawiali się, że oni mają większe prawo niż inni. J🤬e wieśniaki nawet mi raz butelkę podłożyli pod koło.
Nie powiem byli kolesie, którzy grzecznie przestawiali auto i w stosunku do nich byłem wyrozumiały i ich pozdrawiam a tym cwaniaczków j🤬ych to mam nadzieję że trafią kiedyś na jeszcze większego cwaniaczka, który im łby i te fury porozp🤬ala.
Dodam tylko, że parkowałem na wyznaczonych miejscach do parkowania a nie chodnik itd i nie były one częścią targowiska i nawet były znaki zakazu handlu. Dzięki tym sk🤬ielom dostałem kilka nagan w pracy za spóźnienia.
Konto usunięte
2012-12-11, 12:59
Apropos pieprzenia, że jeden życzy drugiemu, żeby mu ktoś zablokował bramę, wejście do klatki, podjazd pod kościół... Życzę wam, żeby wam ktoś poprzebijał opony, wybił szyby i wymazał samochód sprayem albo go porysował. Niestety, ale to 'takie polskie'. Miałem kilka sytuacji, gdzie mój poprawnie zaparkowany samochód przy wejściu do klatki, obok drugiego, który stał na kopercie, ze względu na obce blachy (bardzo obce - mieszkam w Legionowie a numery mam z Ursusa..), miał regularnie spuszczane powietrze z kół, ostatnio też porysowano go kluczami i też raz jakaś k🤬a poluzowała mi koło. Polecam wam trafienie na takiego cichego bohatera. Niech wam zniszczy własność. o ile spuszczanie powietrza z kół tolerować jestem w stanie, o tyle przebijanie opon to już zwykłe pedalstwo przebijającego. Niestety, ale w naszym pięknym kraju pełno p🤬dowatych bohaterów, którzy pomimo świadomości czyj to samochód, nie powiedzą ci nic w twarz, ani nie zwrócą uwagi na parkowanie, tylko zniszczą twoją własność, na którą musiałeś sam zarobić pieniądze.
Dziękuję, pozdrawiam, dobranoc.
Konto usunięte
2012-12-11, 13:05
Cytat:
Życzyłbym, żeby wam ktoś zablokował bramę
Jedynie anonimowość internetu chroni cię przed tym aby w całej polsce porozwieszać plakaty z twoim zdjęciem z napisem CYMBAŁ albo DUREŃ.
Dobrze że życie was r🤬a na prawo i lewo, jakaś namiastka sprawiedliwości.
Konto usunięte
2012-12-11, 13:09
Kiedyś ktoś podobnym autem zablokował wyjazd z bramy, przez co musiałem w niej stać przez 40 minut. Czego następstwem było spóźnienie na rozładunek, magazynierzy już poszli do domu i 2500kg musiałem ręcznie rozładować. W ten sposób prace skończyłem o godz. 18:30 a nie planowo o 16:00 - i tutaj pytanie czy taką blokująca wyjazd kur*** obciążyć finansowo - za spowodowanie strat finansowych, i dodatkowych koszów ?! Czy po prostu zamiast bawić się w prokuratura/sąd sam wypłacić kierowcy blokującego wyjazd auta premię