Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W necie jesteś może łopata, w realu obsrał byś gacie.
Po drugie nikt mądry nie ryzykuje bez potrzeby. Pójdziesz na krav mage to też się dowiesz że PRZEDE WSZYSTKIM należy unikać starcia a obrona jest ostatecznością. Gość obnósł się honorem i do końca życia będzie latał jak gacek ze szpiczastym uchem, gratulacje, wszelkie biura stoją otworem przed kimś kto wygląda jak kryminalista z podziemnego mma.
Masz racje. Nastepnym razem, jak ktos obrazi przy tobie twoja dziewczyne, to przyspieszcie kroku. A jak on tez przyspieszy kroku, to wy przyspieszcie bardziej. A jak on zacznie biec, to wy tez zacznijcie biec. A jak on osiagnie druga predkosc kosmiczna, to wy tez osiagnijcie. A jak on osiagnie predkosc swiatla, to wy tez osiagnijcie.
A pozniej deportacja z bezwzglednym zakazem powrotu. Proste? Proste.
W necie jesteś może łopata, w realu obsrał byś gacie.
Po drugie nikt mądry nie ryzykuje bez potrzeby. Pójdziesz na krav mage to też się dowiesz że PRZEDE WSZYSTKIM należy unikać starcia a obrona jest ostatecznością. Gość obnósł się honorem i do końca życia będzie latał jak gacek ze szpiczastym uchem, gratulacje, wszelkie biura stoją otworem przed kimś kto wygląda jak kryminalista z podziemnego mma.
Widac oburzenie w waszym p🤬dowatym swiecie. Ubierz rurki i idz z chlopakiem na lody. Życie nauczyło mnie, żeby nigdy nie dac wejść sobie na glowe. Wiadomo jak ktos strzeli kogos bez namyslu w leb to wtedy konsekwencje ciagna sie latami ale nigdy nie pokazuj, ze unikasz walki bo to tylko daje napastnikowi do zrozumienia, ze trafil na "rurkowca". Wtedy to ty możesz byc połamany lub gryźć ziemię.
Dajcie spokój gimnazjalistą dostanie raz jeden z drugim po mordzie to przestaną zgrywać Chucka Norisa zza monitora.
Masz racje. Nastepnym razem, jak ktos obrazi przy tobie twoja dziewczyne, to przyspieszcie kroku. A jak on tez przyspieszy kroku, to wy przyspieszcie bardziej. A jak on zacznie biec, to wy tez zacznijcie biec. A jak on osiagnie druga predkosc kosmiczna, to wy tez osiagnijcie. A jak on osiagnie predkosc swiatla, to wy tez osiagnijcie.
Powitajcie największego debila na forum.
Powitajcie największego debila na forum.
Jak tam, ile razy dzis przyspieszyles kroku, jak jakis przedszkolak cie wyzywal?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie