Prawdziwi Ślązacy walczyli w powstaniach śląskich o swoje prawo do życia w Rzeczypospolitej. Dzisiejsze "ślunzoki" to nic innego jak popłuczyny po bolszewickich spadochroniarzach przywiezionych na żołdackich bagnetach.
hfbnmiuytp napisał/a:
Prawdziwi Ślązacy walczyli w powstaniach śląskich o swoje prawo do życia w Rzeczypospolitej. Dzisiejsze "ślunzoki" to nic innego jak popłuczyny po bolszewickich spadochroniarzach przywiezionych na żołdackich bagnetach.
Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Na Śląsku jest tylko nieliczna grupka z🤬bów jak np. RAŚ. Reszta to normalni ludzie.
Zazwyczaj najwięcej do powiedzenia o Śląsku mają ludzie którzy widzieli Śląsk tylko w tv.
A ja myślałem, że Kulczyk umarł a on się po prostu stoczył na Śląsku
Slązacy w komentarzach mają ostry ból dupy.
remi1982 napisał/a:
Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Na Śląsku jest tylko nieliczna grupka z🤬bów jak np. RAŚ. Reszta to normalni ludzie.
Zazwyczaj najwięcej do powiedzenia o Śląsku mają ludzie którzy widzieli Śląsk tylko w tv.
Przecież o tym pisałem, właśnie RAŚ to "ślunzoki" czyli bolszewickie popłuczyny, reszta mieszkańców Śląska to po prostu Polacy-Ślązacy (na takiej samej zasadzie jak Polak-Wielkopolanin, Polak-Kujawianin), którzy Polskę mają w sercu od pokoleń.
Eclipse tak piszesz o dubie hala to umówcie się na małe lizanko, albo daj sobie spokój, bo pod każdym tematem jakieś odwołanie do jego dupy
No cóz, sadistic to chyba jeden z nielicznych portali na którym są, zarówno etnolodzy, historycy, i masa innych profesji, nie pomijając z🤬bów umysłowych. A co do śląska to nie ma w Polsce drugiej takiej krainy, wiym co godom, paciuloki pieruńskie, ciul wom do rzyci gorole. Nawet Samsung ma w wyborze jezyków śląski wbudowany.
konto usunięte
2018-06-17, 21:37
Moje Miasto takie piękne <3