[ Dodano: 2025-05-16, 12:22 ]
Pedalarze to nie ludzie.
C🤬j nie piękny klasyk, gówniane auto jak skierwesyn, jedyny powód dla którego wciąż się o nim mówi to to, że wystąpiło auto w znanym i lubianym filmie. A tak poza tym, to był syf jakich mało.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!C🤬j nie piękny klasyk, gówniane auto jak skierwesyn, jedyny powód dla którego wciąż się o nim mówi to to, że wystąpiło auto w znanym i lubianym filmie. A tak poza tym, to był syf jakich mało.
Mi się podoba.
Mi się podoba.
Podobać się może, ja mówię o aucie jako całość. Karoseria i ładne kółka to niestety za mało.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!auto kultowe
no i tak "gowniane" jak widac że rower łamie ..stojąc

nie to co nowoczesne auta
@:
auto kultowe
no i tak "gowniane" jak widac że rower łamie ..stojąc
nie to co nowoczesne auta
"kultowe" bo było w filmie. Argument z "nowoczesnymi" atuami z dupy. Tak dla ciebie kultowe, że gówno o nim wiesz, tyle co widziałeś w tym że filmie xD
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!a ze gowno wiem (bo nie mialem okazji przy takim pogrzebac ani pojezdzic) tez racja

nowoczesnych plasticzanych wyrobow samochodopodobnych nie lubie
Colnago jest więcej warte od tego deLoreana.
Są tu jacyś kołarze !?

@: podobaja mi sie stare auta, argument o tym ze kultowy bo byl w filmie trafny jak najbardziej
a ze gowno wiem (bo nie mialem okazji przy takim pogrzebac ani pojezdzic) tez racja
nowoczesnych plasticzanych wyrobow samochodopodobnych nie lubie
Nie trzeba przy nim grzebać, wystarczy poczytać o tym co to był za bubel. Typo miał parę wizjonerskich pomysłów, nie przeczę, ale niestety, nie wyszło wprowadzenie ich w życie i nie mówię tu o upadku firmy tylko o tym konkretnym aucie. Do tego powolne gówno jedynie udające auto sportowe.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!o grzebaniu wspomnialem bo pewno problemy z wprowadzeniem w zycie pomyslow daloby sie rozwiazac
co do powolnosci zapewne jakis swap rozwiaze problemy
technologia poszla troche do przodu
o grzebaniu wspomnialem bo pewno problemy z wprowadzeniem w zycie pomyslow daloby sie rozwiazac
co do powolnosci zapewne jakis swap rozwiaze problemy
No ale to już mówisz, o zmienianiu tego auta w inne. A ja mówię o aucie jakim jest.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!