Nie smiejcie sie moze pedalarz serio slepy i prowadzil na sluch
Aż konto założyłem, wszystko można znieść ale ślepego jajogniota tratującego DeLoreana? To mnie przerasta.
To auto to totalny złom.Nie jedzie nie skręca,nie da się wysiąść na normalnym parkingu.Nawet filmu nie mogli nakrecić do końca bo w tych co mieli ,musieli powymieniać silniki.
Jest jednak piękne , do dzisiaj wygląda zajebiście i nikt mu nie odmówi ze to klasyk.
Takich rzeczy na świecie nie było kiedy powstawał.
Jest jednak piękne , do dzisiaj wygląda zajebiście i nikt mu nie odmówi ze to klasyk.
Takich rzeczy na świecie nie było kiedy powstawał.
Jedni się jarają pedalarstwem, inni starymi złomami. No cóż

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
p🤬lony c🤬l j🤬y pedalarz oczy w dupie ma jebac go powinien jebac w kamieniolomach za uszkodzenia DeLoreana j🤬y smiec
Zwykle ci pseudo "pro" rowerzyści tak robią. Oni jakby jechali na ślepo, patrząc na przednie koło. Tak samo w mieście, ma czerwone - jedzie, ma "ustąp" jedzie. A jak zwrócisz uwagę to wielce pretensje i wkur... jakby to jego przymus był.
Qubec napisał/a:
Jprd. No jprd. Jak ktoś może mi to wytłumaczyć?
poduz w czasie tak ma ze przed chwila go niebylo
podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.
@trawa: masz wiecej info o wymianach silnikow podczas nagrywania filmow?
btw, jest na ramie, LS wchodzi po modyfikacji ww a zawias i uklad kierowniczy wymienial jakis typ ze stanforda
btw, jest na ramie, LS wchodzi po modyfikacji ww a zawias i uklad kierowniczy wymienial jakis typ ze stanforda
Źródła od samego początku podaja różne ,czasem sprzeczne informacje. Ponoć wstawili silniki Porsche,ale ile w tym prawdy nie wiadomo.
Jak film był nowością to w gazetach można było to znaleźć.Teraz większość twierdzi że VW ,a tylko dźwięk podłożono.
(V8 z Porsche 928 było ich konstrukcją własną,nie VW)
Na pewno auta do scen jazdy zbudowane były na ramie z garbusa.Tego jednego jestem pewien i to akurat można dzisiaj też znaleźć.
Widziałem kiedyś jednego na zlocie.Ciężko się było dopchać. Jak odpalił to prawdę mówiąc nie było czym uszu nacieszyć i byłem trochę zawiedziony. Wyglądał jednak nieziemsko .U nas były Syreny ,Nysy , Trabanty,jakiś Fiat...
Jak film był nowością to w gazetach można było to znaleźć.Teraz większość twierdzi że VW ,a tylko dźwięk podłożono.
(V8 z Porsche 928 było ich konstrukcją własną,nie VW)
Na pewno auta do scen jazdy zbudowane były na ramie z garbusa.Tego jednego jestem pewien i to akurat można dzisiaj też znaleźć.
Widziałem kiedyś jednego na zlocie.Ciężko się było dopchać. Jak odpalił to prawdę mówiąc nie było czym uszu nacieszyć i byłem trochę zawiedziony. Wyglądał jednak nieziemsko .U nas były Syreny ,Nysy , Trabanty,jakiś Fiat...