📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wariaty
ciekawe gdzie to
PS
Wiem, ze na placu zabaw i ze na slizgawce :p

PS
Wiem, ze na placu zabaw i ze na slizgawce :p
na poczatku trzeba bylo sie wsłuchać w jakim języku gęgają, bo po znaczku LiveLeak myślałem ze to ruscy ale sie przeliczyłem
POlska mistrzem POlski!

ty chyba mieszkasz w tym internecie, wrzucasz wszystkie możliwe filmiki... liveleaka byś zostawił w spokoju :O

Ta Ślizgawka dla przerośniętych dzieci z pewnością się nie nadaje.
Prawa fizyki , zbyt duża masa głuptasa
spowodowała zbytni przyrost prędkości
Fizyka nie zna litości. Połamane wszystkie kości
Prawa fizyki , zbyt duża masa głuptasa
spowodowała zbytni przyrost prędkości
Fizyka nie zna litości. Połamane wszystkie kości

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie