👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zajebisty. Oswojony, cieszy się na widok człowieka jak szczerbaty na suchary, nic tylko zaszczepić skubańca i cieszyć się kapitalnym zwierzakiem.

najlepszy filmik jaki do tej pory pojawił się na sadisticu!

macleod napisał/a:
Łasi się jak tusk przed wyborami...
![]()
I na dodatek jest ryży

Prawda o lisach jest taka, że można je wychować jak najzwyklejsze w świecie psy. Mój wstępny swego czasu musiał z jednym mieszkać (lisie skóry za czasów komuny były bardzo wartościowe a ta samica była chorowita, więc wymagała szczególnej opieki) Nazwali ją "Lisia". Normalnie można z nią było wychodzić na spacery, reagowała na komendy a kiedy pewnego razu tata miał ropiejącą ranę, ślina lisia pomogła w szybkim zagojeniu problemu. Niestety psy z "podwórka" nie rozumiały, że ten lis jest "wyjątkowy" i pewnego pięknego słonecznego dnia Lisia zginęła zagryziona przez innego czworonoga. Ot sadystyczny koniec.
BTW Lisie odchody strasznie śmierdzą i są o wiele bardziej toksyczne niż na przykład ludzkie ;p

Może zbaczam troszkę z tematu, ale czy ktoś wie:
Czy lis może mieć potomstwo z psem ?
Czy lis może mieć potomstwo z psem ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie