Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:17
Słowiańskie braterstwo
zniwiarz92 • 2013-10-16, 18:40
Z góry za chaotyczną treść ale musiałem mój ból dupy gdzieś wyp🤬olić.

Codziennie słyszę w telewizji,że Polska blisko zachodu więc kulturę mamy zachodnią. Ale nie zapomnijcie skąd jesteście, jesteśmy Słowianami nie wstydźmy się tego. Wyróżnia nas temperament do bójek, mocna budowa ciała, wysoko barki, nie boimy się ryzykować, mimo wszystko wszystkie słowiańskie języki mają wspólnego przodka i wiele innych rzeczy o których inne kultury mogą nam zadrościć.

Każdy z nas z łatwością rozpozna Słowianina zagranicą to mamy w genach. Nie raz musieliśmy bronić się przed Szwedami(germanie) i przed zachodem. Nigdy nie upadliśmy nigdy się k🤬a nie poddajemy.

Tak dla przypomnienia że nasi bracia to tylko i wyłącznie:
Serbia, Czechy, Słowacy, Białorusini, Rosjanie, Ukraińcy, Rusini, Bośniacy, Bułgarzy, Chorwaci, Czarnogórcy, Macedończycy.

Pamiętajcie CAŁY zachód jebie nas bo wszyscy mamy słowiańską krew która nie da z siebie popychadła zrobić. Jeżeli mamy k🤬a walczyć to tylko i wyłącznie dla słowiańskiej krwi, która jest najpotężniejsza i póki żyjemy nie zapomnij gdzie się urodziłeś, pamiętaj o symbolach!

Jebią mnie murzyni, amerykanie, włosi, germanie, chińczycy i inne gówna. Pamiętaj k🤬a kim jesteśmy nie idźmy jak stado baranów za zachodem.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-10-16, 21:16 2
Jebie mi to strasznie nacjonalizmem, a skrajności nigdy nie pochwalę. Z resztą hipokryzją jest dla mnie uznawanie za braci narody, tylko dlatego, że wywodzą się z jednej grupy etnicznej, która została podzielona ok 1500 lat temu, jednocześnie szerząc nienawiść do każdego obywatela kraju, który w swojej historii wyrządził naszemu państwu jakąś krzywdę.
Zgłoś
krop85 2013-10-16, 21:19
I jako słowianie mamy najpiękniejsze kobiety
Zgłoś
wsamookno 2013-10-16, 21:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zniwiarz92 2013-10-16, 21:24 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
samoss 2013-10-16, 21:33 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-16, 21:54 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-16, 21:57
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-16, 22:11
Wszystko fajnie ale ruskich i tak nie lubię ;]
ale lubię ich oglądać ;]
Zgłoś
dth 2013-10-16, 22:17 4
Zgłoś
tepad.no 2013-10-16, 22:21 2
Dupa wzrusza sie z bólu. Urodzilem sie w PL ale mój pradziadek walczyl w Wehrmachcie, drugi nie podpisal Volkslisty mimo, ze mu ja Niemcy wciskali. Wujkowie rowniez maja Niemieckie korzenie i walczyli w Wehrmahcie a pra pra pra dziadek pochodil z Ukrainy.

Nie mam temperamentu do bójek jak 'prawdziwi slowianie' bo to czesc wychowania a nie wychowywałem się w patologicznej rodzinie. Preferuję kompromis i pracę od podstaw - jak Niemcy.

Rozumiem, że szukasz jedności - to naturalne - ale faktem jest że od Buga po Ren mamy środkowoeuropejskiego człowieka, praktycznego, konkretnego, skupionego na wynikach z małymi wariacjami na obu krańcach tej skali.
Zgłoś
Dymekx 2013-10-16, 22:24 3
Zgłoś
tepad.no 2013-10-16, 22:24
...i jeszcze jedno "Oni chcą nas podzielić dla lepszej kontroli.". Z taką dokładnością, tym razem w tłumaczeniu, słowiański naród daleko nie zajdzie.
Zgłoś
paczek1262 2013-10-16, 22:28 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-16, 22:54 2
paczek1262 napisał/a:

Powinieneś jak najszybciej wyjechać z kraju, nie potrzebujemy tu lewactwa.

Po pierwsze; sorry ale zrobię co zechcę- jak zwykle. Po drugie; nie jestem lewakiem. Jeśli już mam się określać to jestem wolnościowcem.

paczek1262 napisał/a:

A za zdanie "fakt, że urodziłem się w Polsce to ani mnie ziębi ani grzeje. Nie obchodzi mnie pochodzenie." powinno się tobie napluć w ryj.

Podaj mocne logiczne argumenty, przemawiające za napluciem mi w ryj, to pogadamy.

paczek1262 napisał/a:

Ach, panie poprawny, pisze się "mam fart"

Dzięki, dobrze wiedzieć.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-16, 23:00 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem