Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Słowiańskie braterstwo
zniwiarz92 • 2013-10-16, 18:40
Z góry za chaotyczną treść ale musiałem mój ból dupy gdzieś wyp🤬olić.

Codziennie słyszę w telewizji,że Polska blisko zachodu więc kulturę mamy zachodnią. Ale nie zapomnijcie skąd jesteście, jesteśmy Słowianami nie wstydźmy się tego. Wyróżnia nas temperament do bójek, mocna budowa ciała, wysoko barki, nie boimy się ryzykować, mimo wszystko wszystkie słowiańskie języki mają wspólnego przodka i wiele innych rzeczy o których inne kultury mogą nam zadrościć.

Każdy z nas z łatwością rozpozna Słowianina zagranicą to mamy w genach. Nie raz musieliśmy bronić się przed Szwedami(germanie) i przed zachodem. Nigdy nie upadliśmy nigdy się k🤬a nie poddajemy.

Tak dla przypomnienia że nasi bracia to tylko i wyłącznie:
Serbia, Czechy, Słowacy, Białorusini, Rosjanie, Ukraińcy, Rusini, Bośniacy, Bułgarzy, Chorwaci, Czarnogórcy, Macedończycy.

Pamiętajcie CAŁY zachód jebie nas bo wszyscy mamy słowiańską krew która nie da z siebie popychadła zrobić. Jeżeli mamy k🤬a walczyć to tylko i wyłącznie dla słowiańskiej krwi, która jest najpotężniejsza i póki żyjemy nie zapomnij gdzie się urodziłeś, pamiętaj o symbolach!

Jebią mnie murzyni, amerykanie, włosi, germanie, chińczycy i inne gówna. Pamiętaj k🤬a kim jesteśmy nie idźmy jak stado baranów za zachodem.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-10-16, 18:45 130
Twój ból dupy, jest tez bólem mojej dupy. Beczka lanego, dobrze schłodzonego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-16, 18:54 31
zniwiarz92 napisał/a:

Serbia, Czechy, Słowacy, Białorusini, Rosjanie, Ukraińcy, Rusini, Bośniacy, Bułgarzy, Chorwaci, Czarnogórcy, Macedończycy.

Niezłe towarzystwo.... nie ma co...
Zgłoś
basteek112 2013-10-16, 18:55 9
Piwo dla Cb. bo też tego nie mogę przeboleć.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-16, 18:56 42
Tematyką utraty tożsamości interesuję się od niemal dekady. Prócz szeroko rozumianej teraz "pogoni za Zachodem" ,warto zainteresować się jej genezą czyli obca wiarą ,która zdominowała tereny Słowian mieczem i stosem. Szlachetne słowiańskie piwko dla ciebie . SŁAWA !
Zgłoś
d1abol 2013-10-16, 18:58 21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zniwiarz92 2013-10-16, 19:01 36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wróżbita_Maciej 2013-10-16, 19:04 4
Ten filmik jest tak Słowiański, że aż ma napisy po angielsku i francusku...
Zgłoś
Hrodgar 2013-10-16, 19:04 21
zniwiarz92 napisał/a:

- Serbia, swoi ludzie, nasza husaria wywodzi się właśnie od nich,
- Czechy, to Ci, którzy od 1918 byli zawsze przeciw nam i czekali aby coś uczknąć dla siebie naszym kosztem,
- Białorusini, czy tez Rusini, mało brakowało a uważali by się Polakami,
- Rosjanie, oni najchętniej wprowadzili by PANSLAWIZM ale oczywiści pod swoim przywództwem,
- Ukraińcy, tutaj już pojechałeś, za WOŁYŃ powinno się ich wszystkich wysterylizować,
- Rusini, w sumie to wszystkie nacje na wschód od Bugu.
Zgłoś
zniwiarz92 2013-10-16, 19:10 21
Zgłoś
d1abol 2013-10-16, 19:16 4
Zgłoś
Camel_06 2013-10-16, 19:18 17
Zgłoś
krille11 2013-10-16, 19:23
YYYYY no dobra, ale oso chodzi?
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-16, 19:25 4
Hrodgar napisał/a:

- Czechy, to Ci, którzy od 1918 byli zawsze przeciw nam i czekali aby coś uczknąć dla siebie naszym kosztem,
- Białorusini, czy tez Rusini, mało brakowało a uważali by się Polakami,
- Ukraińcy, tutaj już pojechałeś, za WOŁYŃ powinno się ich wszystkich wysterylizować,

co do Czechów to my ramię w ramię z nazistami zaatakowaliśmy ich i zabraliśmy cały Cieszyn
Białorusinów traktowaliśmy zawsze jak podludzi, Ukraińców zresztą tak samo bereza i nie tylko była pełna ich patriotów Ukraińców zresztą sprzedaliśmy sowietom za Lwów, pośrednio to my odpowiadamy za wielki głód
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-16, 19:26 3
czytając całą treść skojarzyło mnie się jedno: Donatan - Równonoc

ale na kratę piwa i tak zasługujesz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem