Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
bronasek 2025-02-04, 19:54 1
edek_kotek napisał/a:

Czy kibole i rycerze marylki pojadą tam złomotać ciapaków ?

a co kolega z ciebie nie wychodzi
Zgłoś
C................i 2025-02-04, 20:16 1
Kapralzmechol napisał/a:

Już odpowiadam. Odbyły się tam targi pracy tj. Kolumbii. Zorganizowane przez nasze MSZ z związkami pracodawców Polskich . Za PiS co to nikogo tu podobnież niewpuszczą. I proszę są ! Nawet w mojej mieścinie jest 9 Kolumbiczyków . Dodam że u mnie w opiece pracuje 27 urzędasów do obsługi ok.500 potrzebujących i niezaradnych życiowo . A miejscowa przetwórnia nie ma kogo zatrudnić . Więc Kolumbia na etaty. Tak pod rozwagę.

j🤬e pisiory zawsze wiedziałem że PISPO jedno zło j🤬i socjaliści komuchy
Zgłoś
zn506 2025-02-05, 0:12
ProVVe napisał/a:

Latynosów nigdy nie spotkałeś poza telenowelami.

Kubańczyków paru poznałem. Wyluzowani kulturalni, pracujący. Zaryzykowałbym tezę, że gdyby Murzyni musieli pracować - to zniknęłoby z niemi 80% problemów.
Zgłoś
StickerBomb 2025-02-05, 0:15
Rudy c🤬lu obudź tygryska i zacznijcie bronić Polski i Polaków bo jak Polacy zaczną biegać z pałami i nożami to ci tereska kranik zakręci.
Zgłoś
bloker94 2025-02-05, 2:41
Moje miasto takie piękne:)
Zgłoś
seeed71 2025-02-05, 9:15
PentagramOdDiabła napisał/a:

Przemka Czaję* Jestem że Stargardu ale pamiętam co się wtedy wydarzyło...

Ja z Lęborka, pracuje w Potęgowie, o co chodzi bo wieści nie dotarły do mnie?
Zgłoś
CanesVenatici 2025-02-05, 10:39
z tego co pitolili to grupa 30/40 osób dowożeni busem do pracy wszyscy zwolnieni zostali po tym incydencie
Zgłoś
Salazar 2025-02-05, 11:59
to była bójka dwóch rodzin, klanów kolumbijczyków, którzy pracują w słupskiej Perle, mają być deportowani( bójka na ulicy Sienkiewicza)
Zgłoś
ProVVe 2025-02-05, 13:31
zn506 napisał/a:

Kubańczyków paru poznałem. Wyluzowani kulturalni, pracujący. Zaryzykowałbym tezę, że gdyby Murzyni musieli pracować - to zniknęłoby z niemi 80% problemów.

Zaryzykuje zgode z teza "jakby pracowali to zniknąłbym problem" bo by mieli jakbutrzymac rodzinę itp itd i może by stali się odpowiedzialni. Jednak lepiej być dużym dzieckiem na garnuszku państwa niż dorosłym. Co do latynosow jeśli tak ok zwracam honor, jednak z moich doswiadczen (a było ich sporo łącznie z pracą, wakacjami ) wiem, że są tam ostre świry z nożami. Nie zapomnę pierwszego spotkania z kolumbijczykami... Zgadnij proszę co oferowali na dzień dobry? No koks, meksykańce? Kurde moi znajomi akurat jechali później wieczorem, część nas siedziała już na miejscu to krótko... Uniknęli cudem porwania dzięki jednemu loklsowi z pracy co jechal tez...

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
seeed71 2025-02-05, 14:40 1
ProVVe napisał/a:

Zaryzykuje zgode z teza "jakby pracowali to zniknąłbym problem" bo by mieli jakbutrzymac rodzinę itp itd i może by stali się odpowiedzialni. Jednak lepiej być dużym dzieckiem na garnuszku państwa niż dorosłym. Co do latynosow jeśli tak ok zwracam honor, jednak z moich doswiadczen (a było ich sporo łącznie z pracą, wakacjami ) wiem, że są tam ostre świry z nożami. Nie zapomnę pierwszego spotkania z kolumbijczykami... Zgadnij proszę co oferowali na dzień dobry? No koks, meksykańce? Kurde moi znajomi akurat jechali później wieczorem, część nas siedziała już na miejscu to krótko... Uniknęli cudem porwania dzięki jednemu loklsowi z pracy co jechal tez...

To było na wakacjach w Ameryce łacińskiej? No jak masz tu konto i wchodzisz na hard, to wiadomo co się mogło tam dziać xd
Zgłoś
SQUOR 2025-02-05, 15:01
Bo w Słupsku znowu musicie wybrać właściwego prezydenta lol. To będziecie mieli uśmiech.
Zgłoś
zn506 2025-02-05, 15:03
ProVVe napisał/a:

" bo by mieli jakbutrzymac rodzinę it

Murzyni będą w Polsce dostawać ok 12 000 miesięcznie + mieszkanie. A nadal będą robić zadymy. Praca uszlachetnia - socjal niszczy. Jakby Murzyn musiał zabiegać o polskiego klienta - to by sie musiał asymilować. Popatrz na kebabiarzy - są mili, bo chcą żeby u nich kupować.
Zgłoś
Veg45a 2025-02-05, 17:26 2
SławomirSulej napisał/a:

Wygląda na to, że to latynos nagrywa. Film zaczyna się już w trakcie bójki. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby to nasze Sebki zaczepili tamtych i rozpoczęli całą awanturę. Niby po co by mieli nagrywać sami na siebie?

jestem ze Słupska. Nie było tam "sebixów" jak coś. Kolumijczycy wyszli na przystanku z autobusu pracowniczego i jeden z nich wyciągnął nóż i zaatakował innego meksa. A dalej to juz free for all wszyscy naparzali sie ze wszystkimi.

[ Dodano 2025-02-05, 17:36 ]
mun66 napisał/a:

Za czasów PIS nawpuszczano ich setki tysięcy na wizy studenckie i pracownicze. Są tutaj legalnie.

co to zmienia ze sa legalnie jak lataja z kosami.
Zgłoś
viader80 2025-02-05, 18:02
mun66 napisał/a:

Za czasów PIS nawpuszczano ich setki tysięcy na wizy studenckie i pracownicze. Są tutaj legalnie.

O jest pierwszy leming. za 3 lata jak będzie jeszcze więcej obcokrajowców to dalej będziesz bredził o sprzedanych wizach przez pisiorów. trzeba być ślepym i głupim żeby nie widzieć, że od roku jest istna inwazja obcokrajowców na Polskę.
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2025-02-05, 18:18 3
seeed71 napisał/a:

Ja z Lęborka, pracuje w Potęgowie, o co chodzi bo wieści nie dotarły do mnie?

Elo. Tu masz skopiowane z Wiki. Stara sprawa ale pamiętam jak cała Polska tym wtedy żyła. Szkoda młodego, 13letniego chłopaka. Poszukaj w Googlach więcej info: "Zamieszki w Słupsku – w styczniu 1998 roku, po meczu koszykówki pomiędzy Czarnymi Słupsk a AZS Zagaz Koszalin wybuchły kilkudniowe zamieszki w Słupsku. Bezpośrednią przyczyną była śmierć jednego z kibiców, 13-letniego Przemysława Czai (ur. 7 lipca 1984) oraz próba zatuszowania przez policjantów i prokuratorów jej okoliczności."
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie