Obersturmfürher unijny lubi to!
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2025-02-04, 10:41 ]
Bójka Kolumbijczyków w centrum Słupska. Policja szuka świadków zdarzenia.
Info
Czy kibole i rycerze marylki pojadą tam złomotać ciapaków ?
Zrócie to z uwagi na Piotra Czaję .
Wygląda na to, że to latynos nagrywa. Film zaczyna się już w trakcie bójki. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby to nasze Sebki zaczepili tamtych i rozpoczęli całą awanturę. Niby po co by mieli nagrywać sami na siebie?
Latynosi raczej są spokojni, mają własne świnie często. Nie zdziwiłbym się gdyby to Polacy zaczęli. Niech oszczędzają siły na Murzynów
SławomirSulej napisał/a:
Wygląda na to, że to latynos nagrywa. Film zaczyna się już w trakcie bójki. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby to nasze Sebki zaczepili tamtych i rozpoczęli całą awanturę. Niby po co by mieli nagrywać sami na siebie?
Podobno pytali o drogę do centrum imigracji.
Coś mi tu śmierdzi prowokacją. Bo Sebix Tchórzliwy mocny dziś w gębie, a jak w mazak dostanie, to lament od razu: "Polaków, patriotów bijom".
Siarczysty wp🤬l i deportacja w drewnianej skrzyni jeszcze tego samego dnia
TheJack22 napisał/a:
Coś mi tu śmierdzi prowokacją. Bo Sebix Tchórzliwy mocny dziś w gębie, a jak w mazak dostanie, to lament od razu: "Polaków, patriotów bijom".
A gdzie tu widzisz/słyszysz tych twoich Sebków? Obejrzałeś filmik, nie przeczytałeś info, nie zainteresowałeś się tematem w necie i p🤬lisz kocopoły. K🤬a co za świat - teraz to ludzie p🤬lą te swoje wymiociny, żeby tylko poszczekać.
Jeden chwycił nóż,bo u nich to norma że w trakcie bójki mają narzędzia, dlatego trzeba to imigranckie gówno od razu deportować,niech sp🤬alaj a do swojej Srolumbi
J🤬 ich niech się biją u siebie.
Info z pierwszej ręki, bojka pomiędzy kolumbijczykami,14 osób wyj🤬i z roboty, 3k zl kary i deportacja do domu
Jak tak bardzo chcą się bić to na Ukrainę ich wysłać tam takich potrzebują
A to nie są jakieś Vietnamce???
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Majomir napisał/a:
Zrócie to z uwagi na Piotra Czaję .
Przemka Czaję* Jestem że Stargardu ale pamiętam co się wtedy wydarzyło...