👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak to jest jak babcie, które nie mają co w domu robić na rozmowy sobie chodzą do lekarzy.
Większość chorób na które "chorują" nie istnieją poza obrębem ich głowy.

Darksaider napisał/a:
Tak to jest jak babcie, które nie mają co w domu robić na rozmowy sobie chodzą do lekarzy.
Mi się wydaje, że to rząd odpowiada za takie rzeczy a nie babcie bo gdyby wszystko było zorganizowane jak trzeba to nie było by debilizmu w kraju.
Klasyczny przykład na to, że Polska polityka socjalna sięga dna...

@up EHEHE polityka socjalna, polityka socjalna kolego właśnie upada i nie ma jej co naprawiać, bo to zawsze prowadzi do tego samego.

Prędzej umrzesz niż doczekasz się pomocy. Btw. babcie niestety nabijają statystyki, bo mają czas i łażą do każdego możliwego specjalisty, bo "o tu boli". Z drugiej strony jednak nie wszystkie te przypadki to ich "widzimisie".
Darksaider napisał/a:
Chciałbym nieśmiało zauważyć, że 90% chorób leczonych na wydziale neurochirurgii nie istnieje poza obrębem głowy

Dajcie mi numer do ministra zdrowia to mu przez telefon wyjebie.
@lukasz343 masz:
mz.gov.pl/wwwmz/index?mr=m11&ms=1&ml=pl&mi=9&mx=0&ma=179
jak już skończysz to powiedz jak było. A wiesz chociaż jak się nazywa nasz minister?
mz.gov.pl/wwwmz/index?mr=m11&ms=1&ml=pl&mi=9&mx=0&ma=179
jak już skończysz to powiedz jak było. A wiesz chociaż jak się nazywa nasz minister?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie