Możnaby wprowadzić takie rozwiązanie. Może poprawiłoby to jakość dzisiejszej piłki i wyeliminowało pedalskie symulki.
To Real z Barceloną musieliby wycofać się z rozgrywek z powodu braku zawodników
Z jakiej racji Real ? Całą aktorską Barc🤬lone wyj🤬 w p🤬du.
@ up i 2up: Ja p🤬le, czy dla was cala pilka nozna to barcelona czy real? Jebnijcie sie w sagany. Rozp🤬alaja mnie typy co do upadlego beda bronic jakiegos klubu z 2giego konca kontynentu. Jeszcze jebnij maczeta jeden drugiego. Za klub k🤬a.
Konto usunięte
2012-12-19, 13:44
@up zostaw ... niech się kłucą pedały
Konto usunięte
2012-12-19, 16:08
Nie to ja nie kibicuję nikomu, ale Real nie ma startu do Barcelony w umiejętnościach aktorskich...
Konto usunięte
2012-12-19, 16:09
dobra wstawka XD a ty powyżej naucz się pisać, piszę się "kłócą"
Konto usunięte
2012-12-19, 16:10
W piłce nie tylko się umiejętności liczą trzeba też być cwaniakiem i troszkę symulować!!! Gram więc wiem!
Konto usunięte
2012-12-19, 16:11
H🤬je o piłce gadajo. Ja dam piwo za Szeregowca Ryana k🤬a ten film mi się nigdy nie znudzi.
Konto usunięte
2012-12-19, 16:23
Ta, piłka nożna.. Sam bym k🤬a zapłacił, żeby się na taką trawkę móc wyp🤬olić, a oni się zwijają jakby z co najmniej dwóch metrów na beton spadli
Konto usunięte
2012-12-19, 16:37
0:28 od razu sanitariusze mu pomogli ;D
w każdym mieście powinna być taka wieża z takim "specem" i za każde pedalskie zachowanie headshot, gw🤬t headshot, złodziejstwo headshot, cygan headshot x2 dla pewności ze się nie podniesie...
Konto usunięte
2012-12-19, 18:08
k🤬a, jak ja to wrzuciłem to poszło do zbiorczego z najlepszymi scenami z filmów, ja p🤬lę, nie wiem kto tu jest modem, albo adminem, ale powinien poczekać na mutację, zamiast brać się za sadistic.
Teraz czekam na ostrzeżenie, wk🤬iłem się.
PS. Piwko za wstawkę
Konto usunięte
2012-12-19, 18:14
Ja od reala wolę biedronkę jest taniej
faktycznie
pewnie jakiś jeleń to scalił