Hanka umarla
to pewnie bog ja pokaral za tego skajpaja...

podpis użytkownika
ble ble

Cała historia tej ironicznie smutnej i tragicznej śmierci hanki potwierdza ogromną h🤬jowatość całej produkcji i dodatkowo jest dowodem wybitnego poj🤬ia i niedorozwoju osób czynnie oglądających dane gówno zwane serialem. Autorów tej pseudo super produkcji powinni karać za omamianie starszych ludzi.
Moherowe babcie nauczyły się już, że komputery i internet to ZŁO w czystej postaci. Nie zdziwi mnie, jeśli zaczną tak mówić o samochodach albo tekturze.
podpis użytkownika
Znacie art. 197 kodeksu karnego?
czuję pewien niedosyt, mam nadzieję, że kolejna ofiara jaką uśmiercą zginie przez opór powietrza podczas spaceru, to będzie chociaż bardziej spektakularne

podpis użytkownika
Ludzie! Wrzućcie na luz!
Widze że juz nawet w serialach widać oszczędności po co rozbijać auto jak jebnąć w kartony tez mozna

6:00
-Hania ...
- Co Hania?
- Hania kupiła jogurty drożej niż złoty dwajścia dziewięć ;[
-Hania ...
- Co Hania?
- Hania kupiła jogurty drożej niż złoty dwajścia dziewięć ;[
Tak wyrwał z kopyta a za chwile będzie płakał ze turbina do regeneracji k🤬a jego mać w p🤬du...Na zimnym silniczku ruszamy delikatnie Marku......pozdro dla żony
A na co umarła?? Bo przewijałem ;p
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikiNie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
@shootinputin
Bóg zapłać.
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Bóg zapłać.
podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikiNie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"