co sie stało? - no k🤬a mówcie co sie stało??! - ja p🤬le no co sie stalo, ja jebie, każesz przyjechać, akurat auto myłem, a sTtoisz jak ten słup i lampisz sie! co sie co sie stało?

i co, to już? To na to czekalo większe pół polski? No to wzięli przykład z polityków i zrobili ich w c🤬ja

k🤬a, popłakałem się, tak mocne rzeczy nie powinny się tutaj znaleźć- przerzucie to na harda !
to gówno jeszcze leci?
podpis użytkownika
w... wiadomosci.onet.pl/swiat/niemcy-smiertelny-wirus-zabija-owce-rolnicy-b... [*]
doszło do ostrego zatrucia tekturą
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*

moje życie już nigdy nie będzie takie samo, Hankę zaje*ał karton
O k🤬a... No to mam sp🤬olony tak fajnie zaczynający się łikęd...
Wczoraj przejechałem dośc szybko po butelce, czy cos mi może byc? Gdzie się mam zgłosić? Nie chce by zbagatelizowane mój problem, hanka nie żyje, nie chce być nastepny, k🤬a no... Pomocy! Ja nie chcę umierać:|
fakt.pl/Mostowiak-zmarla-w-urodziny-Tuska-Spiskowe-teorie-w-internecie...
Oho, no to wszystko jasne, to był spisek!
Wczoraj przejechałem dośc szybko po butelce, czy cos mi może byc? Gdzie się mam zgłosić? Nie chce by zbagatelizowane mój problem, hanka nie żyje, nie chce być nastepny, k🤬a no... Pomocy! Ja nie chcę umierać:|
fakt.pl/Mostowiak-zmarla-w-urodziny-Tuska-Spiskowe-teorie-w-internecie...
Oho, no to wszystko jasne, to był spisek!

Ciężko mi ocenić czy jestem jedyny normalny tutaj czy jedyny pop🤬lony ale nie mam pojęcia o co chodzi
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Ja p🤬le... umarła bo uderzyły w Strertę KARTONÓW... Kto sie pytam umarł od kartonów i po h🤬ja były ustawione na środku drogi !?!? Mózg rozj🤬y