To mnie po prostu utwierdza w przekonaniu, że to jest skrajnie pop🤬lony serial dla skrajnie pop🤬lonych ludzi...
I potem się dziwić czemu w Polsce tylu pojebów się uchowuje...

I potem się dziwić czemu w Polsce tylu pojebów się uchowuje...
Widzę sporo tutaj oglądających ten serial. Ja niestety tego nie oglądam, więc nie wiem-co to są te skajpaje?
@nanab
skajpaj-skype
Skajpaj z Rodznika.pl (serial)
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
skajpaj-skype
Skajpaj z Rodznika.pl (serial)
podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikiNie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"

Teraz wierni fani serialu (mochery) zaczną badać tę sprawę, rozpocznie się ogólno-narodowa debata nt przyczyn jej śmierci, z udziałem PiS. Do Grabiny zaczna zjeżdzać pielgrzymki z rzadanem postawienia 200metrowego pomnika Hanki z Jezusem. Na końcu fani serialu oskarzą, Okila Khamidova o postawienie kartonów po termometrach na drodze.
K🤬a, taki wypadek i zadrapanie na czole, a w "Sarnim Żniwie" Betonowy Łukasz wyj🤬 w samochód Wściekniętego Wąża to się krew lała jak z fontanny. Nie ma piwa :<
Heh Ja poleciałem po żone i jej to pokazałem a teraz siedzi i płacze hehehe piękne piwko leci

Ładny passat, ciekawe czy nie chcą go teraz sprzedać skoro im się rodzina zmniejszyła

@Shigella
raczej sprzedadzą mzde. Bezwypadkowy, ABS, itp.
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
raczej sprzedadzą mzde. Bezwypadkowy, ABS, itp.
podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikiNie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"