38-letni fryzjer,Joel Ovalle zmarł w swoim salonie. Okoliczności jego śmierci nie zostały jeszcze do końca wyjaśnione. Nowy Jork
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten typ na końcu sam chyba nie wie, czy robi gościowi masaż serca, czy głaszcze go jak psa 🤷♂️
Teraz podcina skrzydełka aniołkom...
Był do odratowania - świadczą o tym wciąż nietknięte buty na stopach. Ale zaważył brak wykonanej szybkiej pionizacji.
vakcynoeutanazja, albo normalnie ze starości 38 lat to hoho kurła mój rocznik
Bozia go wezwała
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Steven_Seagull napisał/a:
Ten typ na końcu sam chyba nie wie, czy robi gościowi masaż serca, czy głaszcze go jak psa 🤷♂️
Masuje mu sutki
4 dawki MRNA robią robote. Trzy tez już często dają taki efekt 💪👍
Znienacka łącznie
Autopsję przeprowadzić. Jak zakrzepica żylna skarżyć farmacje, ale to bydło ma najlepszych prawników. Będzie ciężko
JanJankowski napisał/a:
4 dawki MRNA robią robote. Trzy tez już często dają taki efekt 💪👍
w pierwszym momencie myślałem że gościu chce się z nim przelizać, ale gościu na krześle zdziwiony musiał być hahaha
nivy USiA, a pionizacja nadal w modzie
pewnie pomyślał że ma do obcięcia jeszcze kilka tysięcy murzyńskich łbów do emerytury i lepiej będzie umrzeć wiec tak zrobił szczerze wcale mu sie nie dziwie
@Wiewór
A 2? Powiedz proszę, że wszystko będzie dobrze