po prostu jest hardkorem!
podpis użytkownika
Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.

Chciał zaszpanować przed kolegami że potrafi driftować walcem xD
a tam driftował, po prostu leciał na 3-ciego i tym razem się nie udało...

Wiedziałem że można zginąć pod walcem ale nie że od tej strony...

czy wy jestescie poj🤬i? wiecie jaka to jest dragedia dla rodziny? co do c🤬ja jest w tym smiesznego? 'chcial byc hardkorem' - p🤬lone dzieci neo, wszystkich k🤬a ustawic pod sciana i rozstrzelac...

wojtekf napisał/a:
dragedia
co?
a czemu ma mnie ruszać tragedia kogoś kogo mam kompletnie w dupie? mam wypłakiwać sobie oczy i współczuć ludziom których tragedia mnie nie obchodzi?
to powinno byc przestroga dla innych walcarzy "zwolnijcie szkoda zycia"

@~Esne
ten wypadek wydarzyl sie niedlaeko mnie. ale mniejsza z tym. nikt nie wymaga plakania, tylko okaz chociaz troche szacunku. pomysl o tym, czy chcialbys, zeby na miejscu tego czlowieka byl np twoj ojciec? tez byloby ci do smiechu?
ten wypadek wydarzyl sie niedlaeko mnie. ale mniejsza z tym. nikt nie wymaga plakania, tylko okaz chociaz troche szacunku. pomysl o tym, czy chcialbys, zeby na miejscu tego czlowieka byl np twoj ojciec? tez byloby ci do smiechu?

A czego do ciezkiej cholery spodziewasz sie na stronie takiej, jak ta, huh? Nikt nie chce ogladac tutaj rooshoffych meesi4chkooff tylko cudze nieszczescia. Dla mnie to akurat smieszne i zabawne. I nie mam zamiaru stawiac sie w skorze jego rodziny/przyjaciol, bo mnie po prostu gowno interesuje, jak sie czuja. Smieszy mnie to i juz. Piwo ;]

wojtekf napisał/a:
nie mam go dla nikogo, szanuje tych którzy na to zasłużyli a tych jest niewielutylko okaz chociaz troche szacunku
wojtekf napisał/a:
pomysl o tym, czy chcialbys, zeby na miejscu tego czlowieka byl np twoj ojciec?
mój ojciec jest budowlańcem, jak jebnie go worek z cementem to napisze