Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
konto usunięte 2013-03-11, 22:46
ok tylko z tego co wiem to poziom porządku i sterylności w porównaniu do np. Anglii to polska bije ich na głowę i to bardzo
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-03-11, 22:50
chore przepisy i tyle
Zgłoś
Rasznu 2013-03-11, 22:55 1
kmieciuz napisał/a:

Taaa, i śmiertelność w ciągu roku wzrosła o taki procent. Tusk chodzi z pawulonem i zabija patriotów.

Zajrzyj do raportu zamiast pyskować, może dojdziesz do jakichś ciekawych wniosków? Na przykład że próba dla Polski była żałośnie mała w porównaniu z liczbą pacjentów. Co za tym idzie badanie statystyczne jest obarczone makabrycznym błędem - a jeśli były zbierane na przykład na oddziałach ratunkowych to już wogóle zgroza. Nie mniej to nieszczęsne 17,9% w tym raporcie figuruje - fakt że wartość jest z dupy tego nie zmienia. Info grafika powołuje się na te dane i one tam są. Podważaj raport zamiast wyzywać innych o zgrozo podając do tego jeszcze błędne dane - bo tak zawsze lepiej i może ktoś się nie połąpie.

Nie pisałem nic o Tusku, sam podjąłeś ten temat. Pomysł z pawulonem też ciekawy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 23:45
Całą tą naszą służbę zdrowia należałoby zburzyć, zaorać i budować od nowa. Chyba już nic innego nie pomoże
Zgłoś
ściwanek 2013-03-11, 23:59
@up Green ninja

Stary, normalnie robię screena i utwierzdzam się w przekonaniu, że doknasz tego czynu. Jak nie zrobisz, to podam cię gdzie trzeba wiesz, znajde IP po komentarzu itd.... Taka sytuacja
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-12, 2:49
Za to i tak mamy dobrze kierowców radarami ratują i jeszcze zyski będą z tego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-12, 12:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-12, 12:54
nie chcę mówić że polska służba zdrowia jest w porządku ale po kiego grzyba porównywać odsetek do Islandii?? toż tam sa pewnie przeprowadzane ze 4 takie operacje w roku:P w samej warszawie jest pewnie więcej szpitali niż na Islandii ale żaden gimbus tego zapewne nie ogarnia:P
Zgłoś
gumisw 2013-03-12, 13:00
Czy jest jakiś inny powód, poza dobrą wódką, aby zostać w tym kraju?
Zgłoś
mikEWrona 2013-03-12, 14:38
polska pelna para przygotowywuje sie do "NWO" pewnie hameryka obiecala im znowu vize .....
Zgłoś
oozyxak0o 2013-03-12, 14:48
Powiedz to pismakom
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-12, 14:56
Matko a ja mieszkam tylko 30km od skierniewic...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-12, 15:04
Tak, tak. Na zachodzie w ogóle ludzie nie umierają. Ni chuchu. Nie to co w Polsce.
Zgłoś
Lukastas 2023-04-11, 0:20
10 lat i pewnie wyszlo na lepsze
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem