📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

ok tylko z tego co wiem to poziom porządku i sterylności w porównaniu do np. Anglii to polska bije ich na głowę i to bardzo
kmieciuz napisał/a:
Taaa, i śmiertelność w ciągu roku wzrosła o taki procent. Tusk chodzi z pawulonem i zabija patriotów.
Zajrzyj do raportu zamiast pyskować, może dojdziesz do jakichś ciekawych wniosków? Na przykład że próba dla Polski była żałośnie mała w porównaniu z liczbą pacjentów. Co za tym idzie badanie statystyczne jest obarczone makabrycznym błędem - a jeśli były zbierane na przykład na oddziałach ratunkowych to już wogóle zgroza. Nie mniej to nieszczęsne 17,9% w tym raporcie figuruje - fakt że wartość jest z dupy tego nie zmienia. Info grafika powołuje się na te dane i one tam są. Podważaj raport zamiast wyzywać innych o zgrozo podając do tego jeszcze błędne dane - bo tak zawsze lepiej i może ktoś się nie połąpie.
Nie pisałem nic o Tusku, sam podjąłeś ten temat. Pomysł z pawulonem też ciekawy.

Całą tą naszą służbę zdrowia należałoby zburzyć, zaorać i budować od nowa. Chyba już nic innego nie pomoże
@up Green ninja
Stary, normalnie robię screena i utwierzdzam się w przekonaniu, że doknasz tego czynu. Jak nie zrobisz, to podam cię gdzie trzeba wiesz, znajde IP po komentarzu itd.... Taka sytuacja
Stary, normalnie robię screena i utwierzdzam się w przekonaniu, że doknasz tego czynu. Jak nie zrobisz, to podam cię gdzie trzeba wiesz, znajde IP po komentarzu itd.... Taka sytuacja

Za to i tak mamy dobrze kierowców radarami ratują i jeszcze zyski będą z tego.

nie chcę mówić że polska służba zdrowia jest w porządku ale po kiego grzyba porównywać odsetek do Islandii?? toż tam sa pewnie przeprowadzane ze 4 takie operacje w roku:P
w samej warszawie jest pewnie więcej szpitali niż na Islandii ale żaden gimbus tego zapewne nie ogarnia:P

polska pelna para przygotowywuje sie do "NWO" pewnie hameryka obiecala im znowu vize .....

Tak, tak. Na zachodzie w ogóle ludzie nie umierają. Ni chuchu. Nie to co w Polsce.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie