👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Drukuję to na samoprzylepnym papierze i idę porozwieszać jutro w mieście, może nawet zdjęcia porobię ...

Tylko to nie jest wina lekarzy, braku wiedzy czy ich "widzimisię" tylko prawa/procedur których chcą czy nie muszą przestrzegać. Podobnie jest w innych dziedzinach życia - bo kogo nie wkurzają kruczki prawne ?
Na tym portalu pojawia się coraz to więcej tematów politycznych. Czy to oznacza że sytuacja w tym kraju staje się coraz bardziej sadystyczna ?

@horizon, masz rację że przed PO były inne partie, tylko że PO razem z PSL rządzą już 6 lat, a jeśli nic się nie zmieni to wróżę im trzecią z kolei kadencję rządzenia. O wielu problemach wiadomo od dawna, wiele problemów istnieje dłużej niż PO, ale jeśli przez pieprzone 6 lat nie mogli zmienić/poprawić przepisów, procedur, prawa i dalej sytuacja wygląda jak przed ich rządami, to są po prostu do dupy. Tłumaczenie, że coś było przed obecnie rządzącymi jest z dupy wzięte i można nim usprawiedliwiać wszystko, a tak być nie powinno.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie