Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Pierwsze okrążenie na torze Sepang w Malezji, nagle dochodzi do uślizgu motoru na którym podąża Marco Simoncelli, tracąc kontrole nad rozpędzoną maszyną, wpada pod koła dwóch rozpędzonych za nim motocykli rywali. Oba motocykle przeciwników uderzają w ciało upadającego Simoncelliego. Uderzenie drugiej maszyny (którą prowadził V.Rossi) jest tak silne że aż zrywa kask z głowy poszkodowanego zawodnika co zdarza się naprawdę rzadko na wyścigach torowych.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-10-23, 17:17 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
plugnplay 2011-10-23, 17:19 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-23, 17:24 7
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-23, 17:28 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-23, 17:55
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-23, 18:15
Gurgul99 napisał/a:

Przez ponad 2000 lat istnienia tego zabobonu, ma ktoś jakiś namacalny dowód na istnienie "tego czegoś"?

2000 lat istnienia czego? Jakiego zabobonu?
Tego czegoś, czyli czego?
(Domyślam się o co ci chodzi, ale tak dla ścisłości pytam)
Zgłoś
pakicito 2011-10-23, 18:23 1
mógł wybrać szachy jako sport
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-23, 18:25
Mularz napisał/a:

2000 lat istnienia czego? Jakiego zabobonu?
Tego czegoś, czyli czego?
(Domyślam się o co ci chodzi, ale tak dla ścisłości pytam)

Chodzi o to kółko rybackie założone dawno temu. Taki mądry facet i nie skojarzył?
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-23, 18:32
No to chyba trzeba teraz mówić, ze jak nakrycie z głowy spadł to martw człek jest. A tak BTW.- Czapki z głów i pogratulować dobrej jazdy
Zgłoś
Tyler. 2011-10-23, 18:44 2
Gurgul99 napisał/a:

Przez ponad 2000 lat istnienia tego zabobonu, ma ktoś jakiś namacalny dowód na istnienie "tego czegoś"?

Po co się czepiasz ludzi, chcą wietrzyć to niech wierzą. Połowa praw fizyki jest oparta na wierze, jeśli teoretyczne modele w przybliżeniu dają przewidywany wynik. To taka teoria po pewnym czasie staje się Prawem. Np. ze największa prędkość to prędkość światła w ośrodku jakim jest próżnia może zostać za kilka lat obalone przez ostatnie odkrycia. Albo jak kiedyś sądzili prąd płyną z "+" do "-" a to sie okazało pomyłką i połowę książek musieli wymienić(Czy jakoś tak). Gdyby nie ta wiara w teorie to teraz byś w jaskini ogień wzniecał i nie odchodził daleko od niej bo bałbyś się ze spadniesz z krawędzi świata.

Jeszcze masz czelność obrażać ludzi bo siedzisz bezpieczny po drugiej stronie monitora, nie zdziwiłbym się jakbyś był popychadłem

PS: Kiedy ten wypadek miał miejsce?
Zgłoś
magikp1 2011-10-23, 18:51
i tak by kiedyś umarł..
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-23, 18:52
ja pier*ole, owszem szkoda człowieka ale sadol to nie miejsce dyskusji o religii, zabobonach i innych pierdołach, jak się komuś chcę stawiać świeczkę w komencie to niech lepiej zapier*ala na cmentarz postawić prawdziwy znicz, a Ci którzy dyskutują o religii niech się umówią na kółko różańcowe.
Zgłoś
RmX 2011-10-23, 18:55
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-23, 18:55 1
Gurgul99 napisał/a:

Chodzi o to kółko rybackie założone dawno temu. Taki mądry facet i nie skojarzył?

Oczywiście, że skojarzył. Przecież napisałem, że domyślam się o co ci chodzi. Chciałem cię tylko skłonić do jaśniejszego formułowani myśli.

Gurgul99 napisał/a:

O tak, namacalnych dowodów na istnienie chrześcijaństwa jest cała masa. Do wyboru, do koloru
Zgłoś
nanab 2011-10-23, 19:02 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem