Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Śmieszna sytuacja
WizarD90 • 2013-06-12, 17:19
Przeglądałem ostatnio Sadistica i natknąłem się na ten filmik, który użytkownik maxvolumePL wrzucił jako swój.

maxvolumePL napisał/a:

Ja tam sobie radzę, na naszych Polskich drogach e36 318Ti

Jakież było moje zdziwienie, gdyż znam kierowcę z tego filmu bardzo dobrze jest nim stary znajomy Bartek Sacha. Myślałem, początkowo że maxvolumePL wstawił to w formie żartu - otóż nie!

Zaczynał dawać rady innym użytkownikom forum. Opowiadał o "swoim" samochodzie co on tam nie ma zrobione co kompletnie nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistym stanie samochodu. Wrzucam to ponieważ aż mnie zagotowało jak młody szczyl podszywa się pod tak dobrego kierowce jak Bartek, który jest esencją e36 Compacta i żeby jeździć tak jak on trzeba bardzo dużo wytrwałości i treningu. A tu takie coś jak maxvolumePL bez żadnych skrupułów się pod niego podszywa.
@edit wrzuciłem to też dlatego bo nie chcę żeby was ktoś w c🤬ja robił :*

link do tematu - sadol.pl/tymczasem-na-torze-vt205383.htm2219108

Na deser wrzucam filmik Bartka z placu. Który jest niejako jego wizytówką.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-12, 19:53 24
@maxvolumePL
Jesteś idiotą.
Zgłoś
paka2000 2013-06-12, 19:59 7
@up
Bingo! choć jeden zgadł Wygrałeś obicie maxvolumePL
Zgłoś
dostępny_nick 2013-06-12, 20:02 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ravbr 2013-06-12, 20:06 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 20:17 1
Witam. Tutaj prawdziwy kolega Bartka. Wchodzę sobie dzisiaj na sadola, a tutaj takie akcje. Kim Ty w ogóle ku**a jesteś WizarD90? O maxvolumepl nie będę nawet pisał. Dwa c🤬le podszywające się pod kogoś, kim nie są. Ja jestem prawdziwym kolegą Bartka i chyba wiem kim jest Bartek i z kim się koleguje. Piłem z nim wczoraj Harnasia pod Biedronką. Tutaj filmik jak jeżdżę z Bartkiem:

Szkoda kur** słów na takie podszywające się ścierwa. Dziękuje za uwagę i liczę na Wasz ból dupy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 20:20
Zgłoś
Pawciosl 2013-06-12, 20:20
Zgłoś
~Bambi~ 2013-06-12, 20:21 7
Nie! To ja jestem najprawdziwszym kolega Bartka! Odczepcie się podszywacze niedobre

podpis użytkownika

Emerytowany saren
Zgłoś
Majozen 2013-06-12, 20:21 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 20:22 3
co wy tam wiecie, to ja jestem prawdziwym kolegą Bartka wczoraj za nim w kolejce w bierdonce stałem, wiem co mówię
Zgłoś
Majozen 2013-06-12, 20:23
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 20:26
Regiss,Nie rozśmieszaj mnie. Jak już wcześniej wspominałem o Gelku, to jest właśnie ten Tulicki, który siedzi za pilota. Ja mam 29 lat, a on jest starszy ode mnie o rok. Z tego co widzę to troszkę ci tych lat brakuję, i jedno proste pytanie, (odpisz na PW skoro wiesz) kto mieszka dom obok Gelka...
Zgłoś
ceenrad 2013-06-12, 20:27 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 20:33 9
maxvolumePL, to że ty jesteś idiotą już wiemy, także skończ już bajki pier***ć.
A za 4,22, to żebyś wkrótce samotnie trafił na pionowy próg zwalniający, a potem twoje fotki zobaczymy na hardzie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 20:34
ceenrad napisał/a:

Nie wierze Ci !

Twoja sprawa, jak jesteś z Tarnowa, to mówię o Kubusiu z Mościc, od mx3 ki. Popytaj, to się dowiesz....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem