Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:22
Śmieszna sytuacja
WizarD90 • 2013-06-12, 17:19
Przeglądałem ostatnio Sadistica i natknąłem się na ten filmik, który użytkownik maxvolumePL wrzucił jako swój.

maxvolumePL napisał/a:

Ja tam sobie radzę, na naszych Polskich drogach e36 318Ti

Jakież było moje zdziwienie, gdyż znam kierowcę z tego filmu bardzo dobrze jest nim stary znajomy Bartek Sacha. Myślałem, początkowo że maxvolumePL wstawił to w formie żartu - otóż nie!

Zaczynał dawać rady innym użytkownikom forum. Opowiadał o "swoim" samochodzie co on tam nie ma zrobione co kompletnie nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistym stanie samochodu. Wrzucam to ponieważ aż mnie zagotowało jak młody szczyl podszywa się pod tak dobrego kierowce jak Bartek, który jest esencją e36 Compacta i żeby jeździć tak jak on trzeba bardzo dużo wytrwałości i treningu. A tu takie coś jak maxvolumePL bez żadnych skrupułów się pod niego podszywa.
@edit wrzuciłem to też dlatego bo nie chcę żeby was ktoś w c🤬ja robił :*

link do tematu - sadol.pl/tymczasem-na-torze-vt205383.htm2219108

Na deser wrzucam filmik Bartka z placu. Który jest niejako jego wizytówką.

Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 20:38 1
Jeszcze męczycie ten temat?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 20:45 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
cycek01 2013-06-12, 20:46 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 20:47 1
@maxvolumePL
przestań już cokolwiek pisać bo z każdym komentarzem coraz bardziej się pogrążasz. To o czym piszesz to wcale nie są powody do dumy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 20:48 26
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 20:52 5
Zgłoś
paka2000 2013-06-12, 20:55
No to rozkręciła się impreza jazdy po przechwalaczu
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 20:57
Dżamal napisał/a:

A więc tak, młodociany debil, który jest przeświadczony o swoich umiejętność (ja mam prawo jazdy dłużej od Ciebie, wiele kilometrów zrobiłem na pojazdach o wiele większej masie, a nadal sobie nie ufam, bo to może doprowadzić do tragedii), [quote]

Jeździłem przez 5 lat jako przedstawiciel handlowy, osobówkami, busami i solówkami. Trzy razy w Gdańsku, 680km ode mnie) przez tydzień, nawet nie chcę wiedziec, ilę kilometrów jebnąłem, bo nigdy na to nie zwracałem uwagi. Skoro sam sobie nie ufasz, to myślisz że w sytuacji zagrożenia, włączy ci się auto pilot i cię wybroni? RAZ mi się zdarzyło, jak juz pisałem, że na bani wyskoczyłem kawałek, ztestowac auto. A ca do tego, że się zobaczymy, to ZAPRAASZAM Tylko zabierz kolegów, żebym się za szybko nie znudził...

Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 21:03 2
Jak już raz wsiądziesz za kółko po pijaku, to i znów ci się zdarzy. Taka prawda.
Zgłoś
~Vuko 2013-06-12, 21:15 13
maxvolumePL - wzór idioty chyba
Zgłoś
patchek 2013-06-12, 21:21
Dżamal vs maxvolumePL - walka wieczoru następnego KSW?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 21:22
Cardioceras napisał/a:

maxvolumePL - wzór idioty chyba

A dziękuję Nigdy do końca normalny nie byłem... a co do całej zaistniałej sytuacji, nagram Wam filmik, i pokażę jak się 318 TI prowadzi, będzie specjalna dedykacja ( nie ujmując Bartkowi, bo też sobie nieźle radzi) zejdzie mi z tydzień, 2, bo mam inne sprawy na głowie, ale wiem że, częśc użytkowników, odszczeka to co powiedziało....
Zgłoś
Edek Łomiarz 2013-06-12, 21:24 2
Mam nadzieję że Dżamal wrzuci na harda efekt "spotkania"
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 21:26
@ up myślę że bez głowy, ciężko jest obsługiwac komputer
Zgłoś
las84500 2013-06-12, 21:33 4
maxvolumePL napisał/a:

Jeździłem przez 5 lat jako przedstawiciel handlowy, osobówkami, busami i solówkami. Trzy razy w Gdańsku, 680km ode mnie)

Urzekła mnie Twoja historia. A zrobiłeś chociaż tą solówką te 680km na raz?

Był tu ostatnio taki zawodnik co też betą lubił pocinać po pijaku

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem