Taka prawda mili państwo. Polecam poszperać w internecie, ale widząc już wcześniej na tym portalu podobne wątki wiem, że spora część społeczności sadola to ludzie myślący i znający temat.
Oświadczenie: Tak, skopiowałem z kwejka.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak widzę "Otwórzcie oczy!" to już wiem, że to bzdura i mogę to wydrukować i wytrzeć sobie tym dupę.
amb
2012-06-27, 17:44
qras
2012-06-27, 17:53
dlatego od wrzesnia wyjezdzam z tego szamba ;]
konto usunięte
2012-06-27, 17:57
konto usunięte
2012-06-27, 17:58
@amb moj dziadek jezdzil furmanka po drogach gruntowych wychodzil do kibla na podworku i mial 5 dzieci. Ja jezdze po mega drogich autostradach i mam kanalizacje nie stac mnie na 1 dzieciaka bo mu przykrosci nie chce robic .... JESTES PAN HIPOKRYTA delikatnie mowiac ...
Tu ma być inteligentniejsza część internautów?? Jest tak samo bezmyślna i powierzchowna że można ją rypać od tylca i jeszcze się cieszy jaka jest orginalna. Jak za was walczą takie osoby jak redaktor stankiewicz to jedynie się z niej wyśmiewacie jak ją obrażał niesioł - jeszcze sami byście na nią napluli. Jak ludzie walczą o radio Maryja - tak , właśnie to, to jednoznacznie stajecie po stronie byłych ubeków i mainstreamu. Byle tylko dokopać znienawidzonemu rydzykowi i tym mocherom - ale nie zastanowicie się że solidarność która zwyciężyła komunizm właśnie składała się z takich zwykłych ludzi - może waszych rodziców albo dziadków.
Zamiast zjednoczyć się rozpływacie się intelektualnie.
A kraj po raz setny w historii popada w zniewolenie. A masy onanistów walczą o "konopie" Nie widzicie że już siedzicie w obozie koncentracyjnym - obozie w waszym umyśle - jesteście biernymi niewolnikami.
konto usunięte
2012-06-27, 18:03
konto usunięte
2012-06-27, 18:21
@taziu dobrze ze napisales ze gimnazjim skaczyleds dawno ( ale zapomniales dodac ze wszyscy ktorzy konczyli gimbaze sa imbezylami do szescianu ) ... jest takie przyslowie siedz ciho i udawaj idiote albo otworz ziape i rozwiej wszelkie watpliwosci ...