Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Smutna prawda
konto usunięte • 2012-06-27, 15:46

Taka prawda mili państwo. Polecam poszperać w internecie, ale widząc już wcześniej na tym portalu podobne wątki wiem, że spora część społeczności sadola to ludzie myślący i znający temat.

Oświadczenie: Tak, skopiowałem z kwejka.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-06-27, 15:52 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2012-06-27, 15:55 4
Wszędzie brzozy.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-27, 16:02 3
@marcinm000
Ok, ale mi chodziło o poszukanie innych informacji w temacie dymania społeczeństwa przez resztę świata.
Zgłoś
grandl 2012-06-27, 16:07 60
Wracaj na wykop i kwejka z tymi pierdołami lewaku.
Zgłoś
bloodwar 2012-06-27, 16:21 2
Twoja praca jest warta dokładnie tyle za ile jesteś gotów ją wykonywać, mieszkanie czy samochód jaki kupujesz jest warte dokładnie tyle ile za nie zapłacisz. Jakoś 3/4 Warszafki zarabia nie 335 euro tylko znacznie ponad 1500 euro i nie narzeka, problemy ma tylko prowincja - ludzie którzy najbardziej walczyli za komuny o kapitalizm i wolny rynek a teraz narzekają na 20% bezrobocie, nieskie renty/emerytury i pozamykane fabryki. Chcieliście swojego kapitalizmu to macie! Z drugiej strony - POlska nie odebrała Ci jednego jedynego przywileju jaki Ci został - możliwości wyjazdu za granicę, do swojej wymarzonej Irlandii, Włoch, Grecji, Niemiec czy gdziekolwiek tylko zapragniesz i tam możesz sobie za swoje 1500 euro budować swój wymarzony socjo-kapitalizm
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-27, 16:23 11
zebys sie nie zdziwil z ta warszawka zarabiajaca ponad 1500 ojro
Zgłoś
uookie 2012-06-27, 17:01
szkoda że te 20% bezrobotnych jest tak rozproszone. wjazd na wiejską (8 milionów ludzi) i mamy nowe rozdanie
Zgłoś
makabrax 2012-06-27, 17:01 34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-27, 17:07 8
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-06-27, 17:15 35
Zgłoś
makabrax 2012-06-27, 17:24 1
co do nowych podatków to najbardziej im się chyba udał przekręt z podatkiem katastralnym
najpierw wymyślili żeby spółdzielnie mieszkaniowe sprzedawały mieszkania lokatorom za bezcen, a teraz każą płacić 1% rynkowej wartości rocznie
Zgłoś
4x4offroad 2012-06-27, 17:27
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-27, 17:29 1
Zgłoś
taziu 2012-06-27, 17:30 11
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem