konto usunięte
2012-06-27, 18:50
@taziu kończ waść wstydu oszczędź ... serio robisz z siebie mega ultra idiote, niezdawajac z tego sprawy ... czy to nie jest zalosne ?
kokofon napisał/a:
@taziu kończ waść wstydu oszczędź ... serio robisz z siebie mega ultra idiote, niezdawajac z tego sprawy ... czy to nie jest zalosne ?
Czy znasz dokładny sens prośby którą użyłeś czy kreujesz się na mega ultra idiotę? Sprawdź i dopiero oceń co jest żałosne a co nie.
Taziu, kochanie... Odpowiedziałem ci... gdzie riposta na moje wyjaśnienie? Brak?
Riposta? Czy zadałeś mi tak niesamowity cios tworząc te bezproduktywne docinki żebym się musiał na Ciebie produkować? Nawet mi się tego czytać nie chce bo wiem że 3/4 w ogóle nie odnosi się do tego co napisałem. EOT.
No dobra lewusie bez humoru...
Albo wracamy do tematu albo mówimy papa. Co ty na to kochanie?
konto usunięte
2012-06-27, 20:06
Witam, jestem z lubuskiego. Średnia płaca to 1200-1400 PLN (podkreślam pln) czynsze i podatki są wysokie nie ma tu pracy pieniędzy ani pamiątek w sklepie z pamiątkami.
Żyje się tu gorzej niż rumunom w slamsach brooklynu.
Pozdrawiam i piwo dla tych co rozgłaszają j.w niektórzy napisali "pierdoły".
Edit
Fakt faktem kraj ze wspaniałą Historią ale sentymenty odłóżcie na bok bo to nie czas na to, kto może niech ucieka stąd jak najdalej i jak najszybciej rząd otumanił już prawie całe społeczeństwo.
A o tym że jesteśmy Polakami nigdy my ani nasze dzieci nie zapomną.