Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Śniadanie wielkanocne
Konto usunięte • 2013-04-03, 14:12
W poniedzialek wielkanocny po śniadaniu postawiona została jak zawsze wódka na stół.Ojciec wypił troche i zaczoł opowiadać kawały.Co najlepsze moja dziewczyna pochodzi z afganistanu i ma ciemniejszą karnacje.(Nie jest allahakabarem bo nigdy niebyła w meczecie).Wszystko dobrze fajnie,każdy kawał jej przetłumaczylem aż ojciec sie rozkręcil.Nagle opoiada:Pożar w budynku straż na dole z rozwiniętymi matami czeka.Skacze pierwsza biała kobieta,skacze biały mężczyzna.Obydwoje wylądowali nic im sie niestało.Nagle chce skoczyć czarna kobieta z dzieckiem a strażacy na to''Nie,nie spaleni na końcu Może jestem chamem ale patrząc na swoją dziewczyne rozbawiło mnie to jeszcze bardziej.Jak poprosiła żebym przetłumaczyl opowiedziałem oczywiście inny
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-05, 14:40
snik0 napisał/a:

Polej c🤬tą smalcem i zobacz czy samozapłonie

Niech potem skwierczy niczym kiełbasa na patelni.
Zgłoś
Parzo 2013-04-06, 0:18 6
Ja p🤬le... no cóż w niemczech więcej c🤬tych to chłopak musiał coś wybrać z kanonu "C🤬ty - Niemcy - Polacy na dorobku"... Zal und rozpacz. Tylko nie wracaj do polski i nie pleń tutaj swojego potomstwa. TFU!

podpis użytkownika

Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Zgłoś
Wójcik 2013-04-06, 1:15
E tam czepiacie się dupa fajna akurat, zwłaszcza w porównaniu do typowej niemki albo angielki, oczywiście Słowianki są i tak najładniejsze.
Ps. I tak pewnie ma k🤬sa to w końcu sadistic
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-06, 1:53 1
Wow, stary... masz na prawdę zajebistą kobitkę Prawie się zakochałem ale wiesz... no ten tego. Zwaliłem i mi przeszło.
Zgłoś
rusofil 2013-04-06, 2:00
O k🤬a, ale analfabeta. Przeleciałam ten tekst wzrokiem, nie czytając i stwierdzam, że gówno, bo autor to debil. Jakie to przykre.

Postal2 napisał/a:

nie niemialem jezyka polskiego w szkole pisze z sluchu ^^

A na dodatek moja stara klasa w niemczech
[url=

Gówno, a nie usprawiedliwienie. Jak Polak, to powinien umieć poprawnie posługiwać się polszczyzną, pisaną i mówioną. To tak, jakbyś powiedział, że masz dysortografię. Wypad do podręczników.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-06, 3:48 2
zabawne jest to ze takie p🤬dy jak wy nigdy zadnej dziewczyny nie bedzie mieli ;] milego fapowania do waszej ulubionej sashy grey czy jak tam ta k🤬a sie nazywala

@bongman zamknij ryj bo ciebie nikt na sadolu nie lubi
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-06, 5:14 2
rusofil napisał/a:

O k🤬a, ale analfabeta. Przeleciałam ten tekst wzrokiem, nie czytając i stwierdzam, że gówno, bo autor to debil. Jakie to przykre.

Gówno, a nie usprawiedliwienie. Jak Polak, to powinien umieć poprawnie posługiwać się polszczyzną, pisaną i mówioną. To tak, jakbyś powiedział, że masz dysortografię. Wypad do podręczników.

P🤬l się pajacu
Zgłoś
1991adam1991 2013-04-06, 8:02
Przyznam się też waliłem c🤬tke.... Arabke w dodatku ! Pełnokrwistą Egzotyczna sucz troszkę szorstką skóre miała w porównaniu do Polskich dziewczyn ale ogólnie to wrażenia wizualne niezapomniane brązowa bułeczka i skóra prześliczna tylko znajomi za plecami mówili że chodze z cyganką i to mnie troche wk🤬iało i ogólnie to wydawała się zła kobietą więc zakończyłem tą znajomość. Teraz jest w związku z rudym Polakiem który jest przyjęty do rodziny cygańskiej. Pozdrawiam wszystkich sadoli.
Zgłoś
ukcioo 2013-04-06, 8:41 2
oldsoul166 napisał/a:

Niemiec z laską z Afganistanu, który uważa się za polaka. Jestem ogólnie tolerancyjny, nie mam nic do mniejszości czy tu czy tam. Ale na sadisticu konto możesz już usunąć, masz przewalone tutaj.

Pozdrawiam Sieg heil czy tam Allah akbar, niepotrzebne skreślić.

niemiec z dużej
afganistan z dużej
sieg z duzej
allah z duzej

a POLAK musiał napisać z małej.... idz być z🤬bem gdzie indziej
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-06, 9:57 1
Postal2 napisał/a:

P🤬l się pajacu

Primo: akurat tutaj się z nią zgadzam.
Secundo: to kobieta akurat jest. U was w niemczech chyba też taki znaczek: ♀ istnieje?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-06, 10:53
Zapewne najwięcej ciskają się ci co jako łóżkową partnerkę mają własną rękę Laska pierwsza klasa nawet, że c🤬ta więc albo żeście pedały albo nie wiem co z wami nie tak jest.

P.S

P.S 2 daj zdjęcie tej rudej
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-06, 12:46 1
Postal2 napisał/a:

Może jestem chamem ale patrząc na swoją dziewczyne rozbawiło mnie to jeszcze bardziej.Jak poprosiła żebym przetłumaczyl opowiedziałem oczywiście inny

hehehe a teraz się z niej nabijacie a ona nawet nie wie o co chodzi czyste ZŁO...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-06, 13:09
Chlebson napisał/a:

hehehe a teraz się z niej nabijacie a ona nawet nie wie o co chodzi czyste ZŁO...

Mam czarniejszy humor niż Bongmana płuca.

maniiiek napisał/a:

Primo: akurat tutaj się z nią zgadzam.
Secundo: to kobieta akurat jest. U was w niemczech chyba też taki znaczek: ♀ istnieje?

Odmień mi ''Pajac w wersji żeńskiej
A k🤬a czym ma być?! Pajacynką XD?
Zgłoś
oldsoul166 2013-04-06, 14:05
ukcioo napisał/a:

niemiec z dużej
afganistan z dużej
sieg z duzej
allah z duzej

a POLAK musiał napisać z małej.... idz być z🤬bem gdzie indziej

Faktycznie, to literówka. Poprawiam.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-06, 15:51 2
A to nie znasz innych obelg, tylko pajacami rzucasz? I Ty śmiesz siebie Polakiem nazywać?! Weź do ręki Słownik Wulgaryzmów i nie wracaj dopóki się wysławiać po Polsku nie nauczysz!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie