Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Śniadanie wielkanocne
Konto usunięte • 2013-04-03, 14:12
W poniedzialek wielkanocny po śniadaniu postawiona została jak zawsze wódka na stół.Ojciec wypił troche i zaczoł opowiadać kawały.Co najlepsze moja dziewczyna pochodzi z afganistanu i ma ciemniejszą karnacje.(Nie jest allahakabarem bo nigdy niebyła w meczecie).Wszystko dobrze fajnie,każdy kawał jej przetłumaczylem aż ojciec sie rozkręcil.Nagle opoiada:Pożar w budynku straż na dole z rozwiniętymi matami czeka.Skacze pierwsza biała kobieta,skacze biały mężczyzna.Obydwoje wylądowali nic im sie niestało.Nagle chce skoczyć czarna kobieta z dzieckiem a strażacy na to''Nie,nie spaleni na końcu Może jestem chamem ale patrząc na swoją dziewczyne rozbawiło mnie to jeszcze bardziej.Jak poprosiła żebym przetłumaczyl opowiedziałem oczywiście inny
Zgłoś
erni13 2013-04-06, 17:48
Ok, też mieszkam w Niemczech i wiem jak to jest. Nie możesz mieć dziewczyny z Afganistanu, ja to wiem, to niemożliwe Ale może ktos ci uwierzy, niestety ja nie
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-06, 19:04
@up jak to jest, że obydwaj w niemczech mieszkacie a Ty potrafisz po Polsku pisać a on nie?
Zgłoś
Parzo 2013-04-07, 0:42
Widzisz bo to sie nazywa k🤬a MAGIA. sam może nie trzymam sie pisania z dużych liter oraz ą ę, ale nie z czasownikami dziwnie wyglada razem pisane...

podpis użytkownika

Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Zgłoś
rusofil 2013-04-07, 21:46
Postal2 napisał/a:

P🤬l się pajacu

Widzę, że brak argumentów pali ci dupę. Poza tym jak mnie wyzywasz, to rób to dobrze, bo na razie mam wrażenie, że jesteś małą, rozmazaną dziewczynką z przedszkola, która siedzi po drugiej stronie ekranu, wściekle tupiąc nóżką, bo ktoś jej (zresztą słusznie) zwraca uwagę. Postaraj się bardziej.

maniiiek napisał/a:

@up jak to jest, że obydwaj w niemczech mieszkacie a Ty potrafisz po Polsku pisać a on nie?

Bo niektórzy są debilami od urodzenia, a inni nie.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś